Chanel – rouge coco lipstick

Laatst liet ik je al een look zien waar ik deze prachtige lipstick van Chanel droeg. Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen en mooie make-up producten. Laat deze lipstick nou net aan beide eisen voldoen. Ik heb hem al een tijdje, maar wil hem toch graag aan je laten zien. Kijk je mee naar de Rouge Coco hydrating crème lip colour van Chanel?

De verpakking straalt echt luxe uit. Het doosje is al erg chique en de zwarte glanzende huls met een gouden randje in het midden bevestigen dit luxe gevoel nog eens.

Het Chanel logo op de dop maakt de huls helemaal af. Zoals je kunt zien is de lipstick al aardig plat aan de bovenkant. Er is nog maar een klein stompje over van deze mooie lipstick, wat wel weer aangeeft hoe fijn ik hem vind.

Volgens Chanel is de textuur van deze lipstick romig en zacht. De hydrating crème lip colour heeft de perfecte combinatie van hydratatie en comfort en zorgt voor een satijnachtig resultaat.

Hier zie je de swatch op mijn pols. Ik heb kleur 37 Rose Dentelle. Een prachtige naam. Hier doet de kleur me een beetje denken aan een watermeloen achtig kleurtje. Hij is een beetje roze en waterig. Hij is dus niet volledig dekkend als een matte lipstick, maar geeft wel een prachtige, verzorgde glans.

Hier zie je hoe de kleur op mijn lippen eruit ziet. Ik heb wat last van droge lippen, dus dit zie je helaas terug op de foto. Sorry daarvoor. Ik vind de kleur heel erg mooi. Hij komt beter tot zijn recht op mijn lippen dan op mijn pols. Hij is een beetje roze, maar ook een beetje koraal. Het is geen standaard kleurtje en daarom lastig te omschrijven.

De lipstick voedt mijn lippen en zit heerlijk. Bij het aanbrengen glijdt de lipstick makkelijk over mijn lippen heen. Doordat ie zo voedend is, blijft ie helaas niet muurvast op z’n plek zitten. Wat drinken overleeft ie makkelijk, maar een grote maaltijd vervaagt hem wel.

Ik ben echt blij met mijn prachtige Rouge coco hydrating crème lip colour van Chanel. Deze lipstick is prachtig van kleur en voedend voor mijn lippen. Ook is de houdbaarheid prima. De prijs van deze lipstick is helaas wel even slikken. Voor dit pareltje betaal je namelijk 32,95. Wel goedkoper dan een fashion item van Chanel, dat dan weer wel.

Heb jij een make-up item van een high end merk? Zo ja, welke?

xxx Teddy

22 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog