Random feitjes over mij

Iedereen heeft wel gekke tikjes, bijzondere karakter trekken of rare gewoontes. Dat maakt je uniek. Vandaag wil ik je er een paar van mij met je delen. Kijk je mee?

Ik ben een enorme koukleum. In de winter valt dit niet zo op, dan draag ik gewoon een dikke trui met een sjaal. Maar in de zomer draag ik soms nog een lange broek, terwijl anderen al met sleehakken en een shortje rondlopen zodra de eerste zonnestralen te zien zijn. Nope, nog echt te koud voor mij…

Als ik op Netflix eens een keer wat anders wil kijken dan normaal, kan ik echt een uur zoeken naar leuke series of films om te kijken. Vervolgens kijk ik toch weer een aflevering van een serie waarvan ik zeker weet dat ik hem leuk vind.

Ik zet altijd twee wekkers. Één op mijn telefoon een kwartier voordat ik uit bed moet, en mijn wekkerradio op de tijd wanneer ik echt uit mijn bed moet. Zo kan ik me nog een keer omdraaien en rustig wakker worden. Ook check ik een paar keer voor het slapen of ik de wekker wel goed gezet heb, omdat ik bang ben me te verslapen.

Ik maak overal lijstjes voor. Vaak begin ik de dag met een to do list zodat ik niet vergeet om dingen te doen. Oh en natuurlijk maak ik boodschappenlijstjes, lijstjes met dingen die ik nog graag wil hebben, dingen die ik niet mag vergeten en ga zo maar door.

Ik kan overal over twijfelen. Of het nou gaat om een nieuw paar schoenen, of ik nou wel of niet mee moet gaan naar die ene film of welke kleur nagellak ik op wil: ik twijfel. Tegenwoordig hak ik sneller de knoop door, maar als ik echt heel erg twijfel denk ik er vaak nog even over na. Soms is het wel een voordeel, zo doe ik eigenlijk nooit een impulsieve aankoop.

Herken je iets?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog