MAC – lickable lipstick

Lipsticks kun je niet genoeg hebben en naast mijn liefde voor een mooie “my lips but better” kleur, kan ik een felle lipstick ook heel erg waarderen. Deze heb ik dan ook zeker in mijn bezit. Lickable van MAC is er hier eentje van. Deze wil ik je vandaag graag laten zien, dus kijk je mee?

De lipstick hulsen van MAC vind ik altijd erg mooi. Anders dan normaal en onwijs herkenbaar. Alleen aan de vorm zie je al dat het een MAC lipstick is. Uniek en heel slim gedaan.

Volgens MAC voelt deze lipstick heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooi subtiel glansje en laat de lippen voller lijken. Ook blijft de lipstick lang zitten. Lickable is een cremesheen, wat betekent dat deze een medium tot maximale dekking heeft die je kunt opbouwen. De glanzende finish maakt het helemaal af.

Hier zie je lickable op mijn lippen. Ik vind het echt een prachtige kleur. Het is een lastige kleur om te omschrijven. Hij is een beetje donkerroze en neigt naar fuchsia. De glans en de hele kleine glittertjes passen hier perfect bij.

Naast de mooie kleur is de lipstick zelf ook erg fijn. De glans is erg mooi en laat mijn lippen ietsjes voller lijken. Niet veel, maar het is iets. De kleur trekt in mijn lippen, waardoor de lipstick erg mooi slijt. De glans gaat er na wat eten of drinken wel snel af, maar van de kleur kun je de hele dag genieten. Doordat de lipstick vrij crème achtig is, droogt ie mijn lippen niet uit. Hij verzorgt deze eerder. Dat is, vooral in deze wintermaanden waarin ik snel last heb van droge lippen, een groot pluspunt.

Ik ben heel erg blij met lickable. De kleur is erg mooi en speciaal. De lipstick zelf werkt goed doordat deze lang blijft zitten en daarnaast ook mijn lippen verzorgt. De lipsticks van MAC zijn te koop bij de MAC pro stores of bij de MAC counters voor 19,-. Niet echt goedkoop, maar ik vind het het zeker waard.

Heb jij een lipstick van MAC?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog