OPI – blue chips

Al ik het najaar in nagellak zou moeten uitdrukken, zou ik gaan voor een donker kleurtje met lekker veel glitters. Misschien lekker donker rood, of een mooie donkerblauwe tint. Laat ik hier nou net geluk mee hebben met een lakje van OPI wat ik in mijn bezit heb. Blue chips is een spijkerbroeken blauw met holografische glitters. Perfect voor het najaar.

Aan het flesje zie je gelijk dat ie van OPI is. Een lekker groot flesje met hoge dop. De dop ligt erg lekker in je hand en daardoor lakt ie erg prettig. Op het kwastje is ook niets aan te merken.

Hier zie je hoe ie er op mijn nagels uitziet met twee laagjes. Ik had eigenlijk verwacht dat ie donkerder zou zijn. Misschien was ie iets donkerder geweest als ik nog een derde laagje had toegevoegd. Gelukkig is de lak zo ook heel mooi. De glitters zijn vrij grof en daarom krijgt deze lak ook een beetje het liquid sand effect.

Blue chips blijft ongeveer 3 dagen perfect op mijn nagels zitten. Prima dus! Helaas is het wel een drama om deze glitterlak er weer af te halen. De glitters gaan echt niet makkelijk van je nagels af, juist omdat ze vrij grof zijn. Als ik merk dat de lak er lastig af gaat door de glitters, doe ik aardig wat remover op een watje en druk ik deze even goed aan op mijn nagel. Deze laat ik even zitten en veeg hem er dan met een drukkende beweging af.

Blue chips is een erg leuk kleurtje, wat ook een prima houdbaarheid heeft. OPI lakjes zijn wel vrij prijzig. Voor 15 ml betaal je 14,25. Soms heb je geluk en kun je er eentje voor 5 euro scoren bij Big Bazaar.

Wat vind jij van zo’n kleurtje?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog