Trend it up – ultra matte lipstick

Ik vind het altijd een feest om in Duitsland naar de drogist te gaan. Hier zijn net weer andere merken verkrijgbaar dan in Nederland en zo kan ik allemaal nieuwe producten ontdekken. Zo kwam ik laatst het merk Trend it up tegen. Dit merk kende ik nog niet en na even voor het schap gestaan te hebben, koos ik een lipstick uit om te proberen. Er waren verschillende soorten en ik koos voor de ultra matte lipstick. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

De huls van de lipstick ziet er vrij simpel uit. Hij is zwart met witte letters. De onderkant is van doorzichtig plastic en hier staat de kleur van de lipstick op. Het enige wat een beetje bijzonder is, is de golvende bovenkant van de dop.

Op de lipstick zelf is het merk er ingedrukt. Dit vind ik wel een leuk detail. Hierdoor ziet de lipstick er net wat chiquer uit.

Trend it up is een cosmeticamerk van de Duitse drogist DM. Volgens Trend it up zorgt de ultra matte lipstick voor een moderne, matte look. De lipstick zou langhoudend zijn, maximaal dekken en een bijzondere finish hebben. Klinkt goed!

Er waren verschillende tinten verkrijgbaar. Zowel matte als glanzende. Ik koos voor een donkere, matte, berry kleur. Ik kan nergens een naam vinden, maar het is kleur 020. Ik vind het wel jammer dat de lipstick naast het nummer geen naam heeft, maar het maakt op zich niet veel uit. Hoe de lipstick op mijn arm eruit ziet, kun je hierboven zien. De lipstick dekt erg goed, is lekker romig en heeft een mooie kleur.

De lipstick smeert erg fijn uit doordat ie vrij romig is. De romige textuur zorgt er voor dat de lipstick fijn zit en ook zijn eventuele velletjes niet duidelijk zichtbaar. De dekking is ook op mijn lippen erg goed. Mijn eigen lipkleur is niet meer te zien door deze matte lipstick heen. Naast de fijne textuur en de goede dekking is ook de houdbaarheid erg goed. De lipstick blijft bij mij vrijwel een hele middag zitten. De romige finish vervaagt wel snel, maar de berry kleur blijft zitten waar ie zit. Wat drinken overleeft ie makkelijk en ook een tussendoortje kan ie zonder moeite aan. Een grote maaltijd daarentegen vervaagt hem wel aardig en hierna is het dan ook verstandig om je lippen weer even bij te stiften.

Ik vind de ultra matte lipstick van Trend it up erg leuk. De kleur is prachtig en de houdbaarheid is goed. De lipstick smeert fijn uit en zit daardoor ook prettig op je lippen. De ultra matte lipstick kost 2,25. Een heel mooi prijsje voor zo’n leuke lipstick als je het mij vraagt! Helaas heb ik het merk Trend it up nog nooit in Nederland gezien en zul je een bezoekje aan de Duitse DM moeten brengen om een lipstick van Trend it up te kunnen bemachtigen.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog