Lancôme – la vie est belle showergel

Showergel is echt zo’n product waarvan ik altijd wat anders probeer. Af en toe koop ik een showergel nog een keer, maar dan moet ie wel heel erg bijzonder of fijn zijn. Wel moet een showergel bij mij aan een paar eisen voldoen. Hij moet lekker ruiken en er voor zorgen dat ik zelf ook lekker ga ruiken, maar hij moet ook fijn voor mijn huid zijn en deze niet uitdrogen. Laatst kreeg ik bij mijn aankoop bij Douglas een mini la vie est belle showergel van het merk Lancôme. Ik probeerde hem uit en wil hem vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

Ik heb dus een mini, maar de full-size verpakking lijkt wel op deze. De tube is lichtroze en doorzichtig. De dop is zilver en de details op de tube zijn zwart. Precies de kleuren zoals ze bij de parfum passen.

Volgens Lancôme is deze geparfumeerde showergel verrijkt met bestanddelen die je huid hydrateren en heeft ie dezelfde geurnoten als de gelijknamige geur la vie est belle. Voor optimaal gebruik, raadt Lancôme aan ook de parfum en de bijbehorende body lotion te gebruiken.

Toen ik voor het eerst aan de showergel rook, rook ik gelijk de heerlijke la vie est belle geur. Deze showergel ruikt echt precies hetzelfde. Als je la vie est belle van lancôme nog niet kent, dan raad ik je echt aan om deze even te gaan ruiken bij een parfumerie. Dit is namelijk een enorm populaire en vooral lekkere geur.

De showergel is erg fijn in gebruik. Hij schuimt een beetje, maar niet te overdreven. De geur is nog duidelijker aanwezig als je de showergel over je lichaam verdeelt onder de warme douche. Zodra ik onder de douche uitstap, zijn de meeste showergels qua geur bij mij verdwenen. La vie est belle is anders. De geur van deze lekkere showergel blijft subtiel om me heen hangen, alsof ik de parfum uren geleden op heb gedaan. De showergel droogt mijn huid ook niet uit. Ik merk wel een beetje dat deze showergel hydraterende bestanddelen bevat. Mijn huid is zacht en voelt gehydrateerd aan na gebruik.

Ik vind de la vie est belle showergel van lancôme erg leuk. De showergel ruikt enorm lekker, werkt fijn en droogt ook mijn huid niet uit. Mijn huid is juist lekker zacht na het gebruik van deze showergel. Helaas is een full-size van deze showergel niet goedkoop. Voor200 ml betaal je 46 euro. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat er niet voor over zou hebben…

Vind jij la vie est belle een lekkere geur?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog