Rimmel London – apocalips lip lacquer

Ik ben echt een lipstick persoon. Lipgloss vind ik heel mooi, maar vaak vind ik het bij mezelf maar niets. Het plakt, mijn haren blijven erin hangen en vaak zijn ze vrij transparant. Toen Rimmel London met haar apocalips lip lacquers kwam, werd ik toch wel nieuwschierig. Dit zou namelijk het beste van de twee werelden samen brengen.

De verpakking van de apocalips lip lacquer vind ik echt mooi. De kleur is duidelijk te zien aan de onderkant van de huls. De bovenkant is zwart met zilveren details. Ook de dop vind ik erg leuk gedaan. Een beetje hoekig, als een mooie steen. Heel anders dan normaal, origineel! Ook de applicator is anders dan normaal. Er zit een mooi puntje aan, waardoor je makkelijk de rand van je lippen kunt volgen. Hierdoor brengt de apocalips prettig aan en vaak zonder te knoeien. Heel handig.

Volgens Rimmel London heeft deze lip laquer de intense kleur van een lipstick en de gladde en lakachtige glans van een lipgloss. Echt het beste van beide werelden dus. De apocalips lip lacquer is in zeven verschillende tinten verkrijgbaar. Ik koos voor de kleur Celestial (101), een mooie oud-roze romige tint.

Hierboven zie je de swatch. Ik vind de kleur echt prachtig. Celestial dekt onwijs goed en glanst ook erg mooi. Net alsof ik een lippenbalsem met kleur op heb. Hij plakt helemaal niet, iets wat ik echt fijn vind. Ook ruikt ie erg lekker, een beetje naar snoepjes. De structuur is erg romig, waardoor ik ook het idee heb dat deze lip lacquer mijn lippen voedt. Celestial blijft ook echt lang zitten. De kleur trekt een beetje in mijn lippen. De glans verdwijnt wel snel (als je iets eet of drinkt) maar de kleur blijft gedurende de dag gelukkig wel op z’n plek.

Ik vind de apocalips lip lacquer van Rimmel London echt fijn. De kleur is mooi en dekt echt goed. Ook blijft ie lang zitten en droogt mijn lippen niet uit. Celestial kost 10,99. Niet heel goedkoop, maar voor dit mooie product heb ik het wel over.

Ben jij een lipgloss of lipstick persoon?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog