Catrice – ultimate stay lipstick all that she wants

Lipstick kan ik gewoon niet genoeg hebben. Om die reden blijft mijn lipstick collectie dan ook groeien. Iedere kleur is weer net iets anders of heeft een bijzondere finish. Ik heb gewoon een zwak voor mooie lipsticks. Laatst was ik bij Kruidvat en zag dat er een aanbieding was van Catrice: 2 producten voor 6 euro. Natuurlijk kon ik die aanbieding niet laten schieten. Ik had al een oogschaduwpalette in mijn hand omdat ik deze al een tijdje wilde proberen. Als tweede product koos ik, hoe kan het ook anders, een ultimate stay lipstick. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De huls van de lipstick is aan de lange kant en is een stuk dunner dan ik gewend ben. Daarnaast is de huls vrijwel mat, wat ik een erg mooi detail vind. Net onder de dop staat in zwarte, glimmende letters ‘Catrice’. Ik vind het geheel erg vrij chique uitzien voor Catrice. De lipstick zelf is niet puntig van vorm, maar heeft een platte, schuine bovenkant.

Catrice omschrijft deze lipstick als sterk en geraffineerd. De ultimate stay lipsticks zouden intense kleuren hebben met een trendy, satin finish. De textuur is hoog gepigmenteerd, waardoor hij een perfecte dekking geeft. Daarnaast zou de lipstick langhoudend zijn en de lippen niet uitdrogen.

In totaal zijn er 12 verschillende kleuren verkrijgbaar. Hiervan had ik er eentje in mijn bezit: Floral Coral. Nu heb ik er dus twee in mijn bezit. Deze tint, all that she wants, is erbij gekomen.

Hierboven zie je de swatch van all that she wants op mijn arm. All that she wants is een donkerrode kleur die neigt naar bruin. Het is een beetje een roestige roodtint. Zoals je kunt zien dekt all that she wants erg goed en zit er een lichte glans in de lipstick.

Hier zie je all that she wants op mijn lippen. Ook hier dekt de kleur heel goed en is de glans op mijn lippen duidelijker aanwezig dan op de swatch. Ik vind de kleur in ieder geval erg gaaf. Hij is namelijk anders dan een gewone rode lipstick. Hij is wat donkerder en neigt wat meer naar bruin. Daarom vind ik hem vooral erg geschikt voor het najaar en zal ik hem dan ook vaak gaan dragen deze maanden.

De lipstick blijft bij mij aardig goed op z’n plek zitten. Hij houdt het geen 24 uur vol, maar een middagje houdt hij makkelijk vol. Ook een kleine maaltijd overleeft ie makkelijk, mits deze niet vettig is. De lipstick slijt daarnaast heel mooi, hij brokkelt niet af, maar vervaagt langzaam. Ook droogt de lipstick mijn lippen niet uit. All that she wants is namelijk een beetje romig, waardoor mijn lippen niet droog worden.

Ik vind de ultimate stay lipstick van Catrice in de kleur all that she wants erg leuk. De kleur is bijzonder, dekt goed én zit prettig. Ook blijft ie aardig lang op z’n plek zitten. De ultimate stay lipsticks van Catrice kosten 4,99 per stuk.

Heb jij lipsticks van Catrice?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog