Maybelline – superstay 14 hr lipstick

Laatst was er een 1 + 1 gratis actie op de producten van Maybelline. Ik kon het daarom niet laten om even een kijkje te nemen bij het schap van dit merk. Ik zag de superstay lipsticks liggen en besloot twee kleurtjes uit te kiezen. Ik had al veel goede verhalen over deze lipsticks gehoord en wilde ze graag uitproberen. Kijk je mee of alle goede verhalen over de superstay lipsticks van Maybelline kloppen?

De verpakking vind ik erg leuk. Eens wat anders dan een standaard lipstick huls. Ook heel fijn, de onderkant van de huls is dezelfde kleur als de lipstick. Handig als je meerdere varianten hebt. Zo zie je gelijk welke kleuren je hebt en hoef je niet steeds de dop eraf te halen om te kijken.

Volgens Maybelline is deze lipstick langhoudend en voelt niet zwaar aan. De superstay lipsticks zouden tot 14 uur kleur geven zonder je lippen droog aan te laten voelen. Wauw, 14 uur is wel heel lang. Ik was een beetje sceptisch en vroeg me af of ze dit wel zouden halen.

Ik koos voor twee verschillende soorten. Als eerste koos ik voor de megawatt variant. Deze is compleet mat zoals de naam al zegt. De kleur die ik hiervan koos is burst of coral. Burst of coral is een hele felle koraaltint die neigt naar roze. Ook koos ik voor on and on pink. On and on pink is niet mat, maar heeft juist een opvallende glans.

Hier zie je beide kleurtjes op mijn arm. Links on and on pink en rechts burst of coral. Beide kleurtjes geven echt veel kleur af en dekken daarom goed. Ook kreeg ik de swatches niet heel makkelijk van mijn arm af. Ik had echt een remover nodig, een tissue was niet genoeg.

Hier zie je on and on pink op mijn lippen. Ik vind dit echt een hele gave kleur. Hij is lekker opvallend roze en de glans vind ik erg mooi. Hij neigt een beetje naar paars, waardoor ie heel goed past bij mijn koele ondertoon.

Hier zie je burst of coral. Zoals je ziet is ie echt compleet mat. Heel mooi, maar dit benadrukt wel velletjes als je droge lippen hebt. De dekking van deze lipstick is enorm goed. Deze lipstick geeft bijna licht zo fel is ie. Ik vind ook deze tint heel gaaf. Dit is echt zo’n heerlijk zomers kleurtje. Ik denk dat ik nog een paar maandjes wacht voordat ik deze veel ga dragen.

Maar, blijven ze ook echt goed zitten? Ik was een beetje sceptisch, maar: ja, ze blijven echt goed zitten. Ik kan drinken, eten en nog meer drinken en de lipsticks blijven op hun plek. Zelfs warme chocolademelk overleeft ie. Tja, dat moest natuurlijk even getest worden met dit koude weer. De finish vervaagt langzaam een beetje en ze worden iets minder intens, maar de kleur blijft. Het lijkt alsof ie in mijn lippen trekt. Wel moet ik erbij zeggen dat 14 hr misschien iets te enthousiast was van Maybelline, maar deze lipstick kun je gerust een halve dag dragen zonder bang te zijn dat je hem bij moet werken. Ook drogen ze mijn lippen niet uit, iets waar ik echt heel blij mee ben.

Ik ben onwijs tevreden over de superstay 14 hr lipsticks van Maybelline. Zowel de gewone als de megawatt variant zijn prachtig. De kleuren zijn mooi, de dekking is echt heel goed en ze blijven lang op hun plek zitten. Ook drogen ze je lippen niet uit. Deze lipsticks kosten 12,99 per stuk. Niet heel goedkoop, maar ik vind dat ze het dubbel en dwars waard zijn.

Draag jij vaak felle lipstick?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog