5x muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten

Muziek is zo fijn. Op mooie momenten, maar ook op vervelende momenten kun je er zo veel aan hebben. Je kunt er heerlijk mee relaxen, maar ook helemaal los op gaan. Vandaag wil ik je 5 nummers laten zien waarbij ik gewoon niet stil kan blijven zitten, waardoor het gaat kriebelen en ik wel moet gaan dansen. Misschien heb jij wel hetzelfde bij deze nummers, kijk je mee?

Sun goes down – Robin Shulz ft Jasmine Thompson
Als eerste dit heerlijke nummer van Robin Shulz. Dit nummer begint vrij rustig, maar zodra de saxofoon begint te spelen krijg ik een heerlijk zomers gevoel en zin om te dansen. Echt een fijn nummer. Ik kan niet wachten om dit nummer op te zetten als ik met vriendinnen op een zwoele zomer avond een wijntje drink.

Cheerleader – Omi
Als tweede Cheerleader van Omi. Ook dit nummer begint vrij rustig, maar tja, die beat… ik denk dat ik daar toch een zwak voor heb. Deze moet je gewoon even luisteren.

The nights – Avicii
Misschien ken je dit nummer al, maar ook deze kan niet ontbreken in dit lijstje. Ook dit nummer zorgt ervoor dat ik vrolijk word en gewoon zin heb om te dansen.

Work this body – walk the moon
Ik ken ze nog maar kort, de jongens van walk the moon, maar ik word zo vrolijk van hun nummers! Na shut up and dance hoorde ik dit nummer en deze is misschien nog wel aanstekelijker. Dit nummer laat je dansen én glimlachen.

Our own house – Misterwives
Last but not least dit geweldige nummer. Weer met die beat die ietsjes later komt maakt dat dit nummer je ook van je stoel af trekt. Bij dit nummer kan ik eigenlijk niet meer zeggen dan: just listen.

Van welke nummers kun jij niet stil blijven zitten?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog