Lush – unicorn horn bubble bar

Het is alweer bijna Valentijn. Lush kwam dit jaar uit met een hele leuke collectie, speciaal voor deze romantische dag. Ik liet je laatst al zien dat ik twee items uit deze collectie had gekocht. Afgelopen week ging ik in bad met één van deze items, namelijk de unicorn horn bubble bar! Vandaag review ik deze voor je.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een zwak heb voor mooie badproducten. Kijk hoe deze bubble bar er uit ziet. Pastelkleurtjes, glitters, sterretjes én moet een eenhoorn-hoorn voorstellen. Wat wil je nog meer? Ik vind dit echt onwijs leuk en ook erg origineel. Goed gedaan Lush!

Volgens Lush vult deze bubble bar je bad met glinsterende, pastelkleurige bubbels. De unicorn horn bevat lavendel- en neroli-olie. Je moet de unicorn horn verkruimelen onder stromend water voor een droomachtig bad met prachtige roze bubbels en sterrensnoepjes. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ik ben geen fan van die echte, sterke, lavendel geur. Gelukkig heeft de unicorn horn deze niet. Ik vind hem eerder een beetje kruidig ruiken.

Ik verkruimelde de unicorn horn onder stromend water en werd gelijk blij. Kijk hoe mooi en kleurrijk dit is!

Deze bubble bar schuimt lekker en zorgt ervoor dat je badwater heel lichtroze wordt met hele kleine glittertjes. Ook zie je af en toe nog een pastelkleurig stukje voorbij drijven. Ik merkte echt dat er olie in de bubble bar zit. Het schuim was heerlijk zacht en liet een klein olie-achtig laagje achter op mijn huid. Na het badderen was mijn huid dan ook niet droog. Ik smeerde me nog wel in met body lotion, maar het is toch wel een fijne extra.

Als je nog van plan bent om langs de Lush winkel te gaan, zou ik echt even kijken naar de unicorn horn bubble bar want hij is echt de moeite waard. Hij is niet erg goedkoop, hij kost namelijk 5,25. Wel krijg je daar een heerlijke bubble bar voor terug die van je bad een pastelkleurig feestje maakt en je huid niet uitdroogt.

Heb jij een item uit de valentijn collectie van Lush?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog