Last minute – valentijnsdag ideetjes

Valentijnsdag is morgen. Misschien sta je morgen wel met wat vriendinnen in de club, want hey het is immers zaterdag/stap avond, maar misschien wil je wel wat leuks doen voor je lover. Weet je nog niet wat en heb je dringend wat last minute ideetjes nodig? Klink dan snel verder, want ik heb er een paar voor je op een rijtje gezet.

Chocoladefondue
Chocolade hoort gewoon bij valentijnsdag. Als ik denk aan valentijnsdag zie ik een bos rozen en een grote doos chocolade voor me. Dat is ook super leuk om te geven, maar als je toch eens wat anders wil kun je deze variatie eens proberen. Hoe leuk is het om samen te chocoladefonduen. Dit kun je heel makkelijk zelf maken in een pannetje door chocolade te smelten en er wat ongeklopte slagroom bij te doen. Verder haal je wat lekkere dingen in huis die je er in kunt doen en klaar ben je.

Samen koken
Je kunt samen gaan koken. Waarschijnlijk zitten de meeste restaurants al vol en zijn ze enorm druk. Ook heeft niet iedereen geld om uit te gaan eten, het is vaak vrij duur als je een leuk romantisch plekje zoekt. Waarom ga je dan niet samen koken? Je kunt het net zo duur of goedkoop maken als je wil en je kunt eventueel mooie kaarsjes op tafel zetten. Een lekker muziekje aan in de keuken en het is ook nog eens heel gezellig!

Bon om iets te doen
Wil je toch liever iets geven? Je kunt altijd voor een luchtje gaan, maar een bon om iets te doen is ook erg leuk. Denk hierbij aan iets van vakantie veilingen of zo’n boekje om samen gezellig te lunchen of een high tea te doen.

Brief
Vind je de bovengenoemde ideetjes toch maar niks? En wil je liever niet weg of geld uitgeven? Hoe leuk is het dan als je een brief(je) schrijft voor je lover over jullie relatie. Dit kan een lief verhaaltje zijn over jullie ontmoeting vanuit jouw ogen, tot een lief lijstje met waarom je zo blij bent met je lover.

Wat ga jij doen met valentijn?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog