Dr van der hoog – glitter glow peel off masker

Happy Valentine! Vandaag is de dag van de liefde. De dag om samen te zijn met je lover. Maar wat nou als je deze (nog) niet hebt, of jullie vandaag niet samen kunnen zijn? Dan verwen je toch gewoon lekker jezelf? Hoe kan je dit nou beter doen dan speciale me-time in te plannen. Een maskertje is hier echt ideaal voor. Daarom laat ik je vandaag het glitter glow peel off masker van Dr van der Hoog zien.

Het glitter glow peel off masker zit in een donkerblauw glimmend zakje. Er staat veel tekst op, wat ik normaal niet zo nodig vind. Maar hier vind ik het niet storend omdat er verschillende lettertypes en kaders gebruikt zijn om het er leuk en speels uit te laten zien. Slim! Het leuke van dit masker vind ik dat het er twee zijn. Je kunt dit masker gezellig met een vriendin doen, of er gewoon zelf twee keer van genieten.

Volgens Dr van der Hoog is dit glamorous peel off masker met glitters de perfecte voorbreiding voor een real fun girl’s night out. Het peel off effect zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijdert en je huid weer heerlijk schoon en fris aanvoelt. Peel off maskers vind ik over het algemeen erg fijn, dus ik was benieuwd hoe deze zou bevallen.

Toen ik het masker aanbracht, zag ik hele kleine glittertjes in het masker zitten. Gelukkig zijn het geen harde, grove glitters, maar meer een glansje. Het masker moet 15 tot 20 minuten blijven zitten. Wat me opviel, was dat het masker eigenlijk vrij snel droogt. Het masker wordt een soort gelly velletje dat je er heel makkelijk af kunt trekken als je het masker eraf wil halen. Het verwijderen gaat dus super makkelijk. Eigenlijk hoef je verder niets te doen, maar meestal blijven er wel een paar “velletjes” achter en was ik de laatste restjes nog even van mijn gezicht af met wat lauw water. Na het gebruik van dit masker voelde mijn huid lekker zacht en goed schoon aan. Hij was wel een tikkeltje droog, maar dat was zo opgelost met wat dagcrème. Ik had ook echt het idee dat het masker dode huidcellen had meegenomen.

Ik ben erg tevreden over dit masker. Hij is heel makkelijk te verwijderen en laat mijn huid mooi en schoon achter. Ook heeft het glitter glow peel off masker van Dr van der Hoog een mooi prijsje. Hij kost namelijk maar 1,89 en je kunt er twee keer mee doen.

Wat ga jij vandaag doen, heb je een date of ga je voor me-time?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog