MAC – lipglass

Als je me al een beetje kent, weet je dat ik echt een lipstick persoon ben. Lipgloss vind ik vaak zo plakken en te weinig kleur afgeven. Toch heb ik wat lipglossjes in mijn collectie die zo ook hun goede kanten hebben. Laatst pakte ik mijn MAC lipglass weer eens uit de la en vond hem de moeite waard om te laten zien. Vandaag heb ik dus een review van de MAC lipglass voor je.

Het viel me gelijk op dat de verpakking erg klein is vergeleken met mijn andere glosjes. De huls is doorzichtig, dus je ziet de kleur die je hebt gelijk. Erg handig. Verder is de verpakking vrij basic, maar ik vind de uitstraling wel erg chique.

MAC noemt hun lipglossen geen lipgloss, maar lipglass. Deze lipglass is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, van hoogglans tot een subtiel glansje en van subtiele kleurtjes tot een dramatische tint. De lipglass bevat jojobaolie die je lippen verzacht en verzorgt en de sponsapplicator zorgt voor een snelle en gelijkmatige applicatie van de gloss.

De kleur die ik heb is cultured. Cultured is een zachtroze tint met een vrij opvallende glans en hele kleine en subtiele glittertjes.

Hier zie je cultured op mijn lippen. Volgens mij hoort cultured bij de subtiele tinten, want erg dekkend vind ik hem niet. Van de kleur zie ik niet veel terug. Hij laat een lief rozig tintje achter, maar meer dan dat ook niet. De glans en subtiele glittertjes zie ik wel duidelijk terug. Op mijn lippen vind ik hem wel mooi en verzorgd staan, maar echt heel bijzonder vind ik hem niet. Ik denk dat ie over een lipstick wel erg mooi kan zijn. De lipglass laat een vrij dikke laag achter en plakt wel een beetje. Ik vind het bij dit product niet zo storend, alleen mijn haar blijft er soms in hangen. Het voordeel van deze dikke en ietswat plakkerige laag is wel dat ie lang blijft zitten. Wat drinken overleeft ie makkelijk, maar wat eten vervaagt hem wel een beetje.

Ik vind de cultured lipglass van MAC mooi, maar ik blijf en ben toch echt meer een lipstick fan. De cultured lipglass blijft wel goed zitten en laat een subtiele kleur achter. MAC lipglasses kosten 18,- per stuk.

Draag jij vaak lipgloss?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog