Tangle Teezer – the original review

tangle teezer review

Als het gaat om haarborstels, heb ik er al aardig wat versleten. Ik kocht altijd een simpele borstel met plastic pinnetjes voor een paar euro bij de drogist. Niets mis mee, maar toen ik laatst weer mijn borstel stuk trok (het kussentje vloog uit het handvat) was ik het zat. Ik besloot dat het tijd was voor een iets duurdere borstel die ik niet zo makkelijk stuk zou kunnen krijgen en waar ik wat langer mee zou kunnen doen. Na wat research gedaan te hebben, koos ik voor de originele Tangle Teezer.

De Tangle Teezer komt in een plastic doosje met veel tekst en een leuk achtergrondje. Eigenlijk heel simpel, maar ik vind de uitstraling erg leuk. De originele Tangle Teezer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik koos zelf voor de blauwe variant met een roze onderkant. Een super leuke combinatie die ook nog eens lekker vrolijk is. Een pluspunt van deze felle kleurtjes is dat ie goed opvalt tussen je spullen en je hem dus niet snel kwijt bent. De Tangle Teezer past goed in mijn hand en is daarom makkelijk in gebruik. Het is wel even wennen, aangezien ik een borstel met steel gewend was.

De Tangle Teezer is helemaal van plastic, waardoor ie heel makkelijk schoon te houden is. Mijn borstel wassen vond ik maar lastig en ik heb het idee dat dit met de Tangle Teezer veel makkelijker is.

tangle teezer ervaring review

Als je klitten in je haar hebt, zou Tangle Teezer de oplossing zijn. Met de Tangle Teezer ontklit je pijnloos je haar. Het afbreken van je haar wordt met de Tangle Teezer geminimaliseerd, waardoor je haar na verloop van tijd gezonder en voller aan gaat voelen. De Tangle Teezer kun je zowel op droog als nat haar gebruiken. Klinkt goed!

De Tangle Teezer gaat heel makkelijk door mijn haar, ook als ik klitten heb. Deze borstel zorgt er dus echt voor dat ik mijn haar pijnloos kan ontklitten. Gelukkig heb ik weinig last van echte klitten. Ook laat ie mijn haar niet statisch achter, waar ik soms nog wel eens last van kan hebben bij borstels. Vooral met het koudere weer.

Ik heb het idee dat de borstel er inderdaad voor zorgt dat mijn haar niet zo snel afbreekt. Er blijft namelijk veel minder haar in de borstel achter dan ik gewend ben. Of mijn haar hierdoor ook echt gezonder en voller wordt, weet ik niet zo goed. Ik heb de borstel nog niet zo heel lang en ik denk dat dit iets is wat pas na lang gebruik zichtbaar wordt.

Conclusie

Ik ben erg blij met mijn Tangle Teezer. Eerst geloofde ik er niet zo in, maar toen ik het eenmaal probeerde was ik om. Deze borstel zorgt ervoor dat ik mijn haar makkelijk kan ontklitten en ik heb het idee dat ie ook “voorzichtig” is met mijn haar. The original kost 14,95. Niet erg goedkoop voor een haarborstel, maar ik vind dat ie zijn geld zeker waard is.

Wat voor haarborstel gebruik jij?

xxx Teddy

 

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog