35 days of lipstick – week 3

Een tijdje terug besloot ik al mijn lipsticks eens bij elkaar te leggen. Ik nam ze mee vanuit mijn studentenkamer en legde ze bij de lipsticks die ik thuis bij mijn ouders had liggen. Heel eerlijk? Het waren er behoorlijk wat meer dan ik had verwacht. Aan de ene kant is het misschien overdreven om zo veel lipsticks te hebben, maar aan de andere kant hou ik enorm van lipsticks en draag ik ze echt met plezier. Toch merk ik dat ik door de hoeveelheid sommige van mijn lipsticks vergeet. Zonde, want er zitten zo veel mooie tussen! Vandaar dat ik heb besloten om 35 dagen, ofwel 5 weken, lang iedere dag een andere lipstick te dragen. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik in de derde week droeg. Benieuwd?

Dag 15 – MAC Miley Cyrus
Deze lipstick van MAC draag ik eigenlijk te weinig. Hoewel ik de kleur erg gaaf vind, is hij wel echt opvallend en vind ik hem vooral geschikt voor de zomer. Nu de temperaturen in Nederland omhoog gaan, besloot ik hem er dan ook weer eens bij te pakken. Hier kun je mijn review lezen.

Dag 16 – NYX stockholm
Stockholm draag ik echt vaak. Het is een mooie kleur die enorm lekker zit en zacht aanvoelt. Ook past de kleur bij enorm veel looks. Ja, dit is echt een favoriet van mij!

Dag 17 – Rimmel kate 03
Deze lipstick heb ik een aantal jaar geleden enorm veel gedragen, maar om de een of andere reden draag ik hem nu bijna niet meer. Ik probeerde hem laatst weer eens en besloot dat ik deze kleur vaker moet gaan dragen!

Dag 18 – Catrice Yes we can-dy!
Deze dag was het zo warm, dat ik besloot een hele subtiele lipstick te dragen. Yes we can-dy! Van Catrice doet me meer denken aan een lipbalm met een licht kleurtje dan aan een lipstick. Daardoor vind ik hem wel perfect voor het warme weer!

Dag 19 – E.L.F. pink minx
Pink minx is een hele mooie, roze tint die ik graag draag. Deze lipstick moest dan ook zeker voorbij komen in deze 35 dagen!

Dag 20 – Essence coral calling
Dit was een van mijn eerste Essence long lasting lipsticks: coral calling. Een hele mooie koraaltint die bij veel looks past. Ook deze lipstick draag ik graag en vind ik erg fijn.

Dag 21 – Kiko 815
Deze kleur kocht ik op aanraden van een vriendin. Hoewel ik de tint erg gaaf vind, draag ik hem niet zo vaak. Zonde, want hij is echt erg mooi! Hier kun je mijn review lezen van deze lipstick.

Omdat ik soms ook make-up vrije dagen heb, wil ik er wel even bij zeggen dat dit niet de lipsticks zijn die ik letterlijk afgelopen week heb gedragen. Zo heb ik in mijn eerste week de derde dag geen make-up gedragen. Ik laat je vandaag dus gewoon de derde zeven lipsticks zien die ik droeg. De dagen dat ik geen lipstick draag, tel ik niet mee. Zo heb ik aan het eind precies 35 dagen lipstick gedragen. Volgende week kun je de 7 lipsticks zien die ik in week 4 droeg! Benieuwd naar de lipsticks van week 1? Die kun je hier vinden. Hier vindt je de lipsticks die ik in week 2 droeg.

Draag jij vaker nude of felle lipsticks?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog