Catrice – ultimate shine lipstick

Eens in de zoveel tijd “ruimt” Catrice haar assortiment op en vervangt een paar producten voor nieuwe. De producten die uit het assortiment gaan, kunnen dan met korting gekocht worden. Als beauty liefhebber kon ik het niet laten om even langs het Catrice schap te lopen, wetende dat er producten met korting te koop zouden zijn. Veel was al weg, maar een lipstick trok mijn aandacht. Kijk je mee naar de ultimate shine lipstick van Catrice?

verpakking vind ik erg simpel. De huls is helemaal zilverkleurig en glimmend. Niks mis mee, maar hierdoor heb je wel snel last van vingerafdrukken die erop blijven staan. Dat vind ik vaak niet zo mooi. Ik had liever een zwarte huls gehad of eentje met een leuk kleurtje.

De lipstick zelf is wel erg mooi. Je ziet hele subtiele gouden glittertjes in het roze en de merknaam Catrice staat in de lipstick gedrukt. Dat laatste vind ik een leuk detail!

ik heb de kleur 250 Yes we Can-dy! Zoals je al kunt zien op de onderkant van de lipstick is dit een lichtroze tint met kleine gouden glittertjes erin.

Zoals je op mijn arm ziet is de lipstick vrij glimmend. Dat was ook wel te verwachten, de lipstick komt namelijk uit de ultimate shine lijn. Hier vind ik de lipstick meer lijken op een lipbalm met wat glitters en een kleurtje. Veel dekking geeft ie niet.

Hier zie je yes we can-dy! op mijn lippen. De kleur ligt vrij dicht bij mijn eigen lippen en hij dekt ook niet compleet. Ik vind de glans en de glittertjes wel erg leuk. De houdbaarheid van deze lipstick is niet zo best. Omdat ie erg lijkt op een lipbalm is ie ook na wat drinken of iets kleins gegeten te hebben voor het grootste deel wel van mijn lippen af. Jammer, want ik hou wel van lipsticks die goed en lang blijven zitten. Ik denk dat deze lipstick meer iets is voor iemand die niet zo graag felle lipstick draagt, maar gewoon een subtiele, gezonde tint wil en het geen probleem vind om dit af en toe bij te werken.

Ik weet niet zo goed wat ik van deze lipstick moet vinden. Hij had van mij iets dekkender gemogen, maar de glans en glittertjes zijn wel erg leuk. Ook blijft ie niet zo lang zitten, wat ik wel echt een nadeel vind. Deze ultimate shine lipstick is nu met 50% korting verkrijgbaar, als ie nog op voorraad is, wat betekent dat je er nu maar 2,- aan kwijt bent. Het is dus wel een goedkope lipstick.

Wat vind jij van zo’n soort lipstick?

xxx Teddy

25 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog