Hema – nagellak

Hema vind ik echt een enorm leuke winkel. Naast schattige decoratie spulletjes, handige schoolspullen en fijne verzorgingsproducten heeft Hema ook een groot assortiment met make-up en nagellak. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet vaak op deze afdeling te vinden ben en misschien moet ik daar eens verandering in brengen. Ik begin gelijk, want vandaag wil ik je twee verschillende nagellakjes van Hema laten zien. De gewone nailpolish en de Quick & Go nailpolish. Zouden ze fijn zijn?

De nagellak potjes zijn vrij klein als ik ze vergelijk met de rest van mijn nagellakjes. Omdat ze zo klein zijn vind ik ze er schattig uit zien. De potjes zijn vierkant en hebben een ronde dop die prettig in je hand ligt tijdens het lakken.

Hier zie je beide kleurtjes goed. Ook een leuk detail: Hema heeft de lakjes namen gegeven. Dit doen al aardig wat merken, maar nog niet allemaal. Ik vind dat altijd zo’n leuke extra. Deze mintgroene tint heet Summer Chic. Hij heeft een beetje een metallic glans. De donkerbruine tint heet Dashing Brown. Wat me gelijk opviel aan deze lak zijn de prachtige glitters. Er zitten goude en bruine glitters in, maar ook paarse. Dit geeft een erg leuk effect.

Hier zie je beide lakjes op mijn nagels. Ik draag van beide tinten twee laagjes. Summer Chic heeft dit echt nodig. Dashing Brown daarentegen dekt al prima met maar één laagje. De kleur Summer Chic vind ik erg leuk. Een mooi mintgroen kleurtje, daar hou ik wel van. De glans vind ik helaas niet zo heel mooi. Hierdoor lijkt ie vrij streperig en dat vind ik zonde. Dashing Brown is erg donker, maar zodra er licht op valt komen de prachtige glitters tevoorschijn. Ik vind dit echt een hele leuke kleur voor het najaar.

Beide kleurtjes drogen vrij snel, waar ik erg blij mee ben. De nagellakjes blijven helaas niet mega lang zitten. Ik merk dat ze bij mij toch al wel na twee à drie dagen beginnen te chippen aan de randjes. Jammer, maar ik had het wel een beetje verwacht. Sowieso blijft gewone nagellak bij mij niet extreem lang zitten, dus ik vind dit wel prima.

Ik ben best tevreden over de nagellakjes van Hema. Vooral de donkerbruine tint heeft me verrast door de mooie glitters. De lakjes drogen snel, maar je kunt niet verwachten dat ze een week perfect blijven zitten. De nagellakjes van Hema kosten rond de twee euro, een prima prijsje!

Heb jij nagellakjes van Hema?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog