Moody monday #26

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het nu vakantie, maar de kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 26 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Saraya Callewaert – MAC good luck trolls beauty powder
De limited edities van MAC zijn altijd erg bijzonder. Zo ook de good luck trolls collectie. In deze collectie zit een beauty powder die ik er zelf erg mooi uit vind zien. Saraya schreef er een review over die je hier kunt lezen.

Wondrous lights – how to goedkoopste vliegtickets
Op vakantie gaan vind ik heerlijk, maar vaak ook erg duur. Als je een goedkoop hotelletje vindt, is de kans groot dat de rest van je geld opgaat aan dure vliegtickets. Gelukkig zijn er een paar trucjes die je kunt toepassen om niet te veel tee betalen voor je vliegtickets. Handig!

Beautykoning – SFX producten: hoe werkt het, waar dient het voor, droogtijd etc
Ik hou van beauty, make-up en alles wat hiermee te maken heeft. SFX is een gebied waar ik grote bewondering voor heb, maar totaal geen kennis en ervaring mee heb. Toch lijkt het me erg leuk om er gewoon eens wat mee te proberen. Dit artikel van Cynthia hielp me in ieder geval al op weg!

Zolea – DIY pressed flowers phone case
Ik vind DIY’s altijd zo leuk! Laatst kwam ik deze leuke DIY tegen bij Zolea. Wil je een uniek telefoonhoedje met gedroogde bloemen? Check dan even dit artikel hoe je die zelf kunt maken.

Vind jij de collecties van MAC ook altijd zo leuk?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog