Augustus 2016 in een paar foto’s #2

Augustus was voor mij een hele relaxte maand. Ik had nog vakantie, had leuke dingen gepland staan én het werd eindelijk lekker weer in Nederland. Ik haalde mijn jurkjes uit de kast, deed mijn zonnebril op en smeerde me in. Het was nu echt zomer. Halverwege deze maand liet ik je al zien hoe het eerste deel van augustus voor mij verliep. Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe de rest van mijn augustus verliep. Benieuwd?

Op 15 augustus begon de UIT week in Utrecht, de introductieweek. Mijn broertje gaat aankomend schooljaar ook in Utrecht studeren en deed hieraan mee. Aangezien ik een kamer heb in Utrecht, kon hij bij mij slapen. Zelf besloot ik deze week ook naar Utrecht te gaan om met vriendinnen af te spreken en van de stad te genieten. Ook haalde ik mijn studentenbox op. Een box die je in bepaalde steden gratis kunt bestellen. Hierboven zie je wat er in mijn box zat!

Het was enorm lekker weer die week, dus ik ging veel naar buiten en liep lekker door de stad.

Donderdag sprak ik met mijn vriendinnen af om te gaan picknicken in het park. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus het was enorm fijn om weer bij te kunnen kletsen. We haalden lekker veel eten en genoten van de zon.

Diezelfde avond kwam mijn nicht langs. Het was er nog niet van gekomen om eens af te spreken in Utrecht, dus ze had mijn kamer nog nooit gezien. We gingen gezellig uit eten bij een restaurantje en tussendoor kletsen we lekker bij.

We sloten de avond af bij Het gegeven paard om een cocktail te drinken. Ik had namelijk gehoord dat ze hier een cocktail maakten genaamd: pink fluffy unicorn. Dat moest ik gewoon proberen! De cocktail was enorm lekker en zag er ook heel mooi uit. Daarna gingen we naar mijn kamer en bleef mijn nicht logeren.

Het weekend daarna had ik een Afghaanse bruiloft van een collega van mijn vriend. Aangezien ik nog nooit op een andere soort bruiloft ben geweest dan een Nederlandse, had ik enorme kledingstruggles. Uiteindelijk besloot ik dit aan te trekken: een witte blouse met kraaltjes en pailletten en een donkerblauwe kokerrok. Het was trouwens echt heel erg gaaf om mee te maken hoe zo’n bruiloft gaat!

De week van 22 augustus werd het ineens echt lekker weer. De temperaturen schoten omhoog en ik kon eindelijk mijn zomerjurkjes uit de kast halen. Met het warme weer at ik als lunch vaak een bakje yoghurt met honing. Lekker!

Ik zat veel in de tuin met het warme weer. Te lezen, maar ook artikeltjes typen. Onze kat kwam in de schaduw lekker bij me liggen.

23 augustus was ik alweer 6 jaar (!) samen met mijn vriend. Helaas moest hij die dag werken, maar de 24e hadden we beide vrij gehouden om samen wat leuks te doen. Het was super warm, dus ons oorspronkelijke plan (een dagje naar Rotterdam) leek niet meer zo’n goed idee. We verruilden dit plan door een diner aan het water en een avondje naar de bioscoop. Het was heel erg gezellig.

Ik sluit de maand af met een foto van onze paardjes. Nu onze appelboom enorm veel appels geeft, breng ik ze er af en toe eentje. Dat vinden ze helemaal niet erg!

Hoe was jouw augustus?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog