Favorieten augustus 2016

Augustus was een hele fijne maand. Ik had nog vakantie, de zon kwam eindelijk eens tevoorschijn en ik ben zelfs een heel klein beetje verkleurd. Al zal dat niet veel mensen opvallen (‘Je bent toch nog steeds wit?’ Yes I know, thanks) Maar goed, vandaag is het alweer de laatste dag van deze zonnige maand en dat betekent dat het tijd is voor mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Benieuwd?

Ik had al veel verhalen over het zogenaamde banana powder gehoord, maar om de een of andere reden deed ik hier niets mee. Totdat ik het banana dreams loose powder van W7 tegenkwam. Ik besloot hem te proberen en sindsdien ben ik om. Wat een fijn product is dit! Het is dan ook niet voor niets dat ik hem de afgelopen maand enorm vaak heb gedragen. Hier kun je mijn review lezen van dit product.

Ook de blush van Misslyn heb ik afgelopen maand veel gedragen. Deze leuke, perzikkleurige blush geeft een mooi en natuurlijk resultaat. De verpakking is ook nog eens enorm leuk. Hier kun je mijn volledige review lezen van deze blush.

Sinds ik highlighter gebruik, ben ik echt fan. Ik hou nou eenmaal van een mooie glans. De dive into beauty luminous gleam cream van P2 hoort ook bij mijn favorieten. Deze crème is wat subtieler dan de meeste highlighters die ik heb, maar daardoor heel erg draagbaar.

Hoewel ik een enorm groot fan ben van lipsticks, baal ik er vaak van wanneer ze zo snel slijten. Ik heb veel lipsticks die goed op hun plek blijven, maar sommigen zijn na één slokje water al als sneeuw voor de zon verdwenen. Bij wijze van spreken dan. Daarom vind ik van die twee stappen producten vaak zo leuk. Zo ook de perfect stay transfer proof lipcolor van Astor. Deze lipstick blijft muurvast op z’n plek zitten. Heel fijn!

Last but not least ben ik enorm tevreden over het peel-off masker van Balea. Niet alleen de prijs is leuk, het product zelf is ook erg fijn. Het masker werkt prettig en wanneer ik het masker eraf heb gehaald, voelt mijn huid zacht aan. Hier kun je mijn review lezen van dit masker.

Welke vijf producten van de afgelopen maand behoren tot jouw favorieten?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog