Opgemaakt augustus 2016

Met het warme weer van afgelopen week, gebruikte ik een stuk minder producten dan dat ik normaal doe. Als ik nergens heen hoef, draag ik geen make-up en laat de zon een beetje op mijn gezicht schijnen (wel met bescherming). Toch heb ik afgelopen maand weer wat producten opgemaakt. Vandaag, de allereerste dag van de nieuwe maand, wil ik deze opgemaakte producten met je delen. Benieuwd?

De producten die ik afgelopen maand opmaakte, zijn voornamelijk producten die ik regelmatig opmaak, zoals mijn shampoo en conditioner. Wel is dit een van de weinige keren dat mijn shampoo en conditioner van de zomer blond lijn van Andrélon tegelijk op zijn gegaan. Normaal gesproken is mijn shampoo altijd eerder op.

Ook maakte ik deze maand een fles micellair water van Garnier op. Dit spul gebruik ik iedere avond om mijn make-up te verwijderen. Dat werkt heel fijn en dit product is mild voor mijn huid. Hier kun je mijn review van dit product lezen.

Afgelopen maand maakte ik weer een potje van mijn favorieten dagcrème van Yves Rocher op. Deze dagcrème gebruik ik al lange tijd iedere dag en ik vind hem erg fijn. Hier kun je mijn review lezen van deze crème. Op dit moment heb ik alweer een nieuw potje in gebruik.

Een tijdje terug kocht ik reinigingsdoekjes bij Albert Heijn, omdat mijn vorige pakje op was. Deze doekjes had ik nog nooit geprobeerd, dus ik was wel nieuwsgierig. Ik gebruik deze doekjes vrijwel alleen voor het verwijderen van swatches of het corrigeren van foutjes en daar werken ze prima voor. Het zijn gewoon prima basic doekjes.

Mascara is zo’n product wat ik altijd vergeet te laten zien. Deze maand gooide ik mijn ouder mascara weg omdat hij echt hoog nodig aan vervanging toe was. Dit is the colossal volum’ express van Maybelline. Een hele fijne mascara. Ik had gelukkig nog een back up liggen die ik nu in gebruik heb.

Last but not least maakte ik de make-up fixing spray van Etos op. Deze spray was me aangeraden door een vriendin en hij beviel erg goed. Wel vond ik de mist erg fijn, waardoor ik wat vaker moest sprayen voor het gewenste resultaat. Maar ach, dat is een kleinigheidje. Hier kun je mijn review lezen van deze spray.

Welke producten maakte jij op afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog