Yves Rocher hydra végétal rijke crème

Een dagcrème uitzoeken was voor mij nog een hele klus. Ik heb een gemengde huid, droge plekjes, maar ook een vettere t-zone. Een crème voor de vette huid was geen optie. Een crème voor de droge huid eigenlijk ook niet. De hydra végétal rijke crème van Yves Rocher is een mooie middenweg.

Ik heb deze crème in eerste instantie alleen gekocht omdat er een speciale actie was. Ik had een mini-setje van een vriendin gekregen met een enorm fijne scrub. Die was op en ik wilde een full-size kopen. Het tweede product dat ik zou kopen zou 50% korting hebben, dus ik liet me vertellen dat deze crème wat voor me zou zijn. Inmiddels is dit alweer mijn 3e of 4e potje van deze crème.

Het potje vind ik er mooi uit zien. Het potje zelf is van glas en het dekseltje is van plastic. De deksel is mintgroen, wat ik er erg fris uit vind zien. Het is een mooi, strak potje met een frisse uitstraling. Daar hou ik wel van op de vroege ochtend.

Deze crème is voor de normale tot droge huid. Volgens Yves Rocher hydrateert de crème gedurende 24 uur. De huid wordt zacht, stralend, zichtbaar steviger en voelt comfortabel aan. Klinkt erg goed!

Ik was een beetje bang dat de crème toch iets te vettig zou zijn en mijn huid alleen maar vetter zou maken, maar dit viel enorm mee. De crème smeert heel makkelijk uit en je hebt iedere keer maar een heel klein beetje nodig. Als je huid erg droog is, kan je een dikkere laag aanbrengen. Als ik teveel aanbreng op mijn voorhoofd, merk ik dat deze toch net iets vetter wordt. Als ik een dunne laag aanbreng, heb ik hier geen last van. Je kunt hem dus mooi opbouwen.

Na het gebruiken van deze crème voelt mijn huid zeker zacht aan! De crème trekt lekker snel in en voelt prettig aan. In de winter heb ik nog wel eens last van echt droge plekjes, als ik deze crème dan iedere dag smeer, wordt het een stuk minder.

De crème is te koop bij een Yves Rocher filiaal en kost 10,90 voor 50 ml. Yves Rocher heeft vaak acties, vooral als je een pasje van dit merk hebt. Daarom koop ik altijd twee potjes tegelijk. Dat is vaak voordeliger.

De crème maakt mijn huid dus niet vetter, maar pakt wel mijn drogere plekjes aan. Precies wat ik zoek!

Welke dagcrème gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

 

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog