The lipstick tag

Lipstick, ik ben er gek op! Ik kan genieten van een mooie nude kleur maar ook helemaal verliefd worden op een kleur die echt van je lippen af knalt. Mijn lipstick liefde gaat er zeker voor zorgen dat mijn stash alleen maar verder gaat groeien. Gekeken naar mijn stash zoals ie nu is, heb ik the lipstick tag voor je ingevuld.

1. Hoeveel lipsticks heb jij in je collectie?
Pfoehh, even tellen. Op dit moment zijn het er 20.

2. Hoe berg je jouw lipsticks op?
Ik heb een malm ladekast gekocht bij ikea waar ik al mijn make-up in opberg. Deze is smal, heeft 6 lades en bovenop een spiegel die je in kunt klappen. De eerste twee lades zijn heel laag en daar passen lipsticks dus erg goed in.

3. Wat was je allereerste lipstick en hoe oud was je toen?
Ik heb geen idee! Ik heb even goed na zitten denken en ik denk dat de soft’n shine lip balm van gosh in de kleur barbie het oudst is. Deze is felroze. Ik denk dat ik 12/13 was toen ik hem kocht. De naam suggereert dat het een lip balm is, maar het heeft de pigmentatie van een lipstick, dus ik reken hem hierbij.

4. Heb je wel eens een lipstick opgemaakt en zo ja welke?
Niet helemaal opgemaakt, wel is mac angel al een heel eind op. Die maak ik sowieso ooit een keer echt op.

5. Wat is je lievelingslipstick en welke heeft het mooiste hulsje?
Mijn chanel lipstick heeft en een mooie huls en is een van mijn favoriete lipsticks. Ik heb een rouge coco lipstick in de kleur rose dentelle. Deze is zo mooi! De huls is heel chique en hij ruikt ook nog eens heel lekker bloemig.

6. Wat is je lievelings budgetlipstick?
Mijn essence lipstick in de kleur coral calling. Wauw, wat een mooie felle kleur! Blijft ook goed zitten!

7. Welke lipstick draag je het meest in het dagelijks leven? Bijvoorbeeld naar school of naar het werk.
Mac faux. Ik heb hem nog niet zo lang, maar deze is erg mooi en past overal bij.

8. Voor welke lipstick heb je de meeste moeite gedaan om hem te krijgen?
Eigenlijk heb ik voor geen een heel veel moeite moeten doen, maar als ik toch moet kiezen… NYX lipstick in thalia. Ik wilde al heel lang een NYX lipstick proberen omdat ik er altijd goede verhalen over las. Toen ze in de douglas online shop kwamen, wilde ik er een bestellen. De kleuren die ik wilde waren al uitverkocht, dus na lang swatches zoeken koos ik voor thalia. Toen ik hem thuis had vond ik de kleur helemaal niet zo mooi bij me staan…

9. Wat is je grootste lipstick miskoop en waarom?
Niet omdat ie niet fijn is, maar made to order van mac. Volgens mij komt ie uit een limited edition. De lipstick zelf is fijn en blijft lang zitten, maar de kleur is niets voor mij. De vrouw van de counter zei dat ie prachtig bij mijn blauwe ogen stond (ik was nog een stuk jonger en geloofde gelijk wat ze me vertelde), maar ik vind hem toch te oranje voor mij.

10. Welke lipstick staat er zeker nog op jouw verlanglijstje?
Een lipstick van lime crime, omdat ik vol bewondering naar foto’s hiervan zit te kijken. Vooral de velvetines zien er echt geweldig uit. Wauw.

Dit waren alle vragen. Neem gerust de tag over of laat jou antwoorden achter bij de reacties. Ik ben benieuwd naar jullie lipstick liefdes!

Wat is jou favoriete lipstick?

xxx Teddy

 

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog