Dove go fresh deodorant

Deodorant, ik gebruik het iedere dag. Soms wel een paar keer per dag, als ik heb gesport. Een fijne deo is dan ook erg handig. Ik heb al verschillende merken gebruikt. Vogue, rexona, fa, maar tegenwoodig ben ik erg tevreden over de deodorants van Dove. Vandaag laat ik je dan ook twee geuren van de go fresh deo’s van dove zien.

Ik heb twee verschillende geuren. De roze variant heeft de geur van granaatappel en citroenverbena. De groene variant heeft de geur van komkommer en groene thee. De namen klinken al erg goed! De roze variant is wat zoeter en de groene variant is lekker fris. Beide vind ik enorm lekker ruiken. Ik vind de granaatappel en citroenverbena geur helemaal niet citrus-achtig ruiken. Gelukkig maar, want daar ben ik niet zo’n fan van. Ze zijn niet te sterk, maar ze laten wel een subtiel geurtje achter. Dat vind ik fijn, zo kan ik naast mijn deo gewoon een parfum op doen zonder dat je twee verschillende geuren ruikt.

De flessen vind ik er leuk uit zien. Heel basic wit, maar toch met een leuk kleurdetail. Ook erg handig dat de dop een ander kleurtje heeft, zo zie je gelijk welke je pakt als de deo’s tussen allerlei andere producten staan.

Dove belooft je de hele dag te beschermen. De go fresh deodorant bevat de 1/4 hydraterende crème van Dove waardoor je oksels zachter en gladder worden. Ook zit er geen alcohol in deze deodorant.

Ik zweet eigenlijk vrij weinig. Alleen als het heel warm is of ik gesport heb kan ik er nog wel eens last van hebben. Ik heb dan ook geen zware deo nodig en ben dan ook snel tevreden. De Dove go fresh deodorant beschermt mij de hele dag door, maar ik denk dat ie niet genoeg bescherming biedt als je veel zweet.
Of mijn oksels zachter worden van de deo weet ik niet zo goed. Ik heb er nooit echt op gelet, maar heb niet het idee dat mijn oksels gladder worden door het gebruiken van deze deo. In de go fresh deodorant zit 0% alcohol. Iets waar ik erg blij mee ben. Alcohol kan de huid erg uitdrogen. Nu weet ik zeker dat deze deo mijn oksels niet uitdrogen.

De go fresh deodorant kost 3,59 voor 150 ml. Dove is bij verschillende drogisterijen te koop.

Welke deodorant gebruik jij?

xxx Teddy

 

21 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog