miss dior review eau de toilette

Miss Dior review eu de toilette

Als echte parfumliefhebber kun je Miss Dior niet links laten liggen, dus lees hier mijn review van deze iconic geur. Oh Dior! Wat doe je me aan?! Dacht ik een jaar geleden toen ik voor het eerst dit heerlijke parfum rook. Ik had een testertje meegekregen bij een van mijn aankoopjes bij douglas. Ik vond deze parfum eigenlijk veel te duur, maar nadat ik aardig wat testertjes van deze geweldige geur had opgemaakt, besloot ik toch om Miss Dior in huis te halen.

Miss Dior review eau de toilette

Ik denk dat ik gewoon een zwak heb voor dure parfums. Of gewoon een dure smaak heb, kan ook. Mijn parfum stash begon bescheiden, maar helaas is de prijs van Miss Dior alles behalve bescheiden.

miss dior review eau de toilette

Oh well, ik besloot dus toch om Miss Dior in huis te halen. En? Ik heb geen seconde spijt gehad. Alleen het flesje is al enorm mooi. Het flesje is heel strak en helemaal van glas. De dop is van plastic. Deze heeft een schattig zilveren strikje wat het flesje helemaal afmaakt. Het etiket is ook heel simpel, maar de zwierige letters van Miss Dior maken het een chique geheel.

Ik ben slecht in het beschrijven van geuren, dus hier waag ik me dan ook niet aan. Wel vind ik de geur enorm vrouwelijk, een beetje zoet, maar toch erg chique. Als ik deze parfum draag bij een wat zakelijkere outfit voel ik me ook echt zo. Maar ook bij een leuk zomerjurkje past deze parfum erg goed. Dan is Miss Dior juist heel lieflijk.

De topnoten van deze geur bestaan uit mandarijn en bloedsinaasappel. De hartnoten bestaan uit roos, gras en lelietje van dalen. De basis bestaat uit een essence van Indonesische patchoeli.

miss dior review

Conclusie

De Miss Dior eau de toilette blijft lekker lang hangen, maar als ik echt een lange dag heb, spray ik vaak tussendoor nog een keer een klein beetje op. Dan ruik je de geur weer heel goed.

Ik zou Miss Dior zeker even gaan ruiken in de winkel als je er toch bent! Regelmatig zijn er acties op Dior parfum, of zijn cadeauverpakkingen van een geur in de aanbieding. De geur is, zoals ik al eerder aangaf, gewoon erg prijzig. Wel doe je er erg lang mee. Ik heb Miss Dior ook met korting gekocht, ik geloof met 20% of 25% korting. De originele prijs ligt rond de 90 euro voor 50 ml.

Benieuwd naar mijn andere favoriete geur? Dat is . Ook al zo’n high end geur…

Wat is jou duurste of meest luxe parfum?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog