Maybelline – the colossal volum’ epxpress waterproof mascara

Ik gebruik bijna altijd twee verschillende mascara’s over elkaar heen. Als eerste eentje om mijn wimpers te verlengen en ze mooi te spreiden en daarna eentje om wat meer volume te krijgen. Die eerste verschilt regelmatig. Het is maar net welke mascara ik wil proberen. Maar de laatste volume mascara is vaak hetzelfde. Ik gebruik hier vaak the colossal volum’ express waterproof mascara voor van Maybelline. Ik heb hem al een paar keer opgemaakt en vandaag wil ik je hem laten zien. Benieuwd?

De verpakking van deze mascara valt lekker op. Er zijn verschillende mascara’s van Maybelline die dezelfde bolle vorm hebben, maar ze zijn niet zo knalgeel als deze. Naast het felle geel heeft de verpakking ook blauwe details. De letters zijn metallic donkerblauw. Ik vind het lekker vrolijk, maar of ik het nou heel erg mooi vind, weet ik nog niet zo goed.

Volgens Maybelline zorgt deze mascara voor een kolossaal effect in maar liefst één laag. Het grote borsteltje zorgt er voor dat alle wimpers, zelf de meest korte en kleine, worden bereikt. Je wimpers krijgen door deze mascara meer volume en ze zijn smudge-proof. Dat klinkt goed!

Het borsteltje van de colossal volum’ express ziet er goed uit. Het is niet zo’n borsteltje met van die korte, harde stekeltjes. Dit borsteltje is lekker dik en heeft wat langere en wat zachtere haartjes. Dit vind ik zelf er fijn werken. Zo kan ik makkelijk bij alle haartjes en kan ik ze ook nog een beetje spreiden.

Normaal gebruik ik hem dus als tweede mascara over een andere heen, maar ik wil hem vandaag even “los” aan je laten zien. Links zie je mijn oog zonder mascara, rechts heb ik wat laagjes van de colossal volum’ express aangebracht. Zoals je kunt zien, is er echt een zichtbaar verschil tussen mijn wimpers. Ik vind het in ieder geval erg mooi. Mijn wimpers zijn een stuk zwarter en langer. Ook lijken ze een duidelijkere krul te hebben. Maar dit krijg ik niet door maar één laagje aan te brengen zoals Maybelline beweert. Ik moet wel echt meerdere laagjes aanbrengen, wil ik bovenstaand resultaat krijgen. Ook moet ik opletten met deze mascara dat ik niet te veel in één keer aanbreng. Ik moet de mascara goed verdelen over mijn wimpers, willen mijn wimpers mooi gespreid blijven.

De mascara blijft echt goed zitten. Hij brokkelt niet af en blijft de hele dag op z’n plek. Ook is ie waterproof, iets wat ik erg fijn vind. Hij is niet extreem waterproof. Een dagje zwembad of een lange, warme douche vervaagt hem wel aardig, maar van een regenbui buiten of een traanoog heeft ie geen last. Dan blijft deze mascara gewoon keurig op z’n plek zitten.

Ik ben erg tevreden over the colossal volum’ express waterproof mascara van Maybelline. Hij doet goed z’n werk. Mijn wimpers lijken een stuk langer en zwarter én de mascara blijft echt goed op z’n plek zitten. De mascara is waterpoof, iets wat ik echt een pluspunt vind. Helaas is deze mascara niet super goedkoop. Je betaalt voor deze mascara namelijk 15,49. Ik koop hem vaak als ie in de aanbieding is, waardoor hij wat goedkoper is. Hou je nou niet van waterproof mascara, maar lijkt deze mascara je wel wat? Hij is ook verkrijgbaar in een gewone variant.

Gebruik jij ook altijd twee verschillende mascara’s?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog