Maybelline – expertwear blush

Mijn blush collectie blijft maar groeien en ik moet niet vergeten om mijn wat oudere blushes ook weer eens te pakken. Vandaag wil ik je er eentje laten zien die al een tijdje in mijn make-up lade ligt, maar die ik de laatste tijd toch steeds vaker weer pakte omdat ie toch wel erg mooi is. Ik heb het over de expertwear blush van Maybelline. Benieuwd?

De verpakking is anders dan de meeste blushes die ik heb. Het doosje is rechthoekig, zilver en heeft een doorzichtige deksel. Ook zit er een kwastje onder de pan met blush. Dat is erg handig voor onderweg! De meeste van mijn blushes hebben een zwarte verpakking of zijn helemaal van doorzichtig plastic. Leuk, eens wat anders! De blush ziet er nu trouwens wel anders uit, nu zit hij in een zwarte verpakking met een doorzichtige deksel.

Volgens Maybelline heeft de expertwear blush de zachste poederformule ooit. De blush zou de hele dag goed blijven zitten en zacht aanvoelen op de huid. De blush kan gelijkmatig verdeeld worden en zou veel pigment hebben waardoor je een frisse look krijgt met gezonde blosjes. Dat klinkt goed!

Ik heb de expertwear blush in de kleur sweetheart rose. Sweetheart rose is een hele lichte, roze tint met een hele subtiele shimmer er in.

De kleur is vrij lastig vast te leggen, maar hier zie je hem een beetje. Sweerheart rose is vrij licht, maar dekt wel goed. Er komt genoeg pigment van de blush. Van de subtiele shimmer is weinig te zien op de swatch, hij lijkt eerder een soort fluwelen finish te hebben. Ik vind hem in ieder geval erg mooi.

Wat ik vooral zo fijn vind aan sweetheart rose is het feit dat je hem goed op kunt bouwen en dat ie niet zo opvalt. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van opvallende blushes, maar soms wil ik ook een wat rustigere blush. Sweetheart rose is daar perfect voor. Ik heb een lichte huid en dit lichte kleurtje zorgt er bij mij voor dat ik een subtiel blosje krijg. Alsof het puur natuur is. Ook blijft de blush bij mij vrijwel de hele dag zitten als de basis goed is.

Ik ben erg blij met de expertwear blush van Maybelline. Sweetheart rose is een prachtige kleur die niet heel erg opvalt, maar je wel een gezonde uitstraling geeft. De blush is goed op te bouwen en de pigmentatie is goed. Last but not least blijft ie ook goed op z’n plek. De expertwear blush kost ongeveer 9,50. Niet heel erg goedkoop, maar ook zeker niet duur voor een fijne blush.

Wat vind jij van een subtiele blush?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog