The Three Things tag

Op verschillende blogs zag ik de Three Things tag voorbij komen. Ik vond hem zo leuk, dat ik hem ook wilde doen! Vandaag deel ik daarom mijn antwoorden met je. Benieuwd?

Drie dingen in mijn tas
1. Portemonnee. Ik heb mijn portemonnee altijd bij me met mijn belangrijkste pasjes en wat kleingeld.
2. Telefoon. Ook mijn iPhone heb ik altijd bij me. Als ik hem niet vast heb, zit ie in mijn tas.
3. Lippenbalsem. Ik heb de laatste tijd steeds vaker beautyproducten in mijn tas zitten, maar lippenbalsem probeer ik echt nooit te vergeten. Als mijn lippen droog zijn, wil ik ze wel even in kunnen smeren.

Drie dingen op mijn bureau
1. Computer. Ik kan niet zonder mijn computer en deze staat op mijn bureau. Ik gebruik hem voor mijn studie, voor mijn blog en voor ontspanning.
2. Notitieboekje. Ik maak to do lijstjes en wil ideetjes op kunnen schrijven als ik deze krijg. Er ligt daarom altijd een notitieboekje op mijn bureau.
3. Nagelvijl. Er ligt standaard een nagelvijl naast mijn pennenbakje. Ik vijl mijn nagels eigenlijk altijd aan mijn bureau en kan hem zo makkelijk pakken als ik weer eens een haakje heb.

Drie favoriete meubelen bij mij thuis
1. Bed. Ik hou van mijn bed. Ik heb nog geen eigen huis, dus ik kies meubelen uit mijn slaapkamer. Mijn bed is gewoon heel erg fijn.
2. Make-up tafel. Ik heb een zwarte tafel voor mijn make-up die ik enorm leuk vind. Mede ook door het feit dat ie helemaal omgeven is door make-up…
3. Bank. Ik heb een slaapbank die eigenlijk standaard uitgeklapt staat omdat dat zo lekker is tijdens het film kijken. Hierdoor is het een groot favoriet.

Drie favoriete Fruitsoorten
1. Banaan. Ik vind banaan onwijs lekker, los, door mijn yoghurt of als ijssmaak. Mhhh
2. Ananas. Ananas vind ik ook super lekker. Verse ananas met slagroom is dan ook helemaal geen straf voor mij!
3. Watermeloen. In de zomer kun je mij heel erg blij maken met een watermeloen in het zonnetje.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
1. Veracamilla. Vera schrijft hele fijne en leuke posts en als ik een review zoek, kom ik vaak bij haar terecht.
2. Lovinglifeiseasy. Ook Svenja schrijft enorm leuk en maakt prachtige foto’s. Haar blog bezoek ik ook erg graag.
3. Beautygloss. Dit is de eerste beautyblog die ik volgde en kijk er vaak nog iedere dag even op.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
1. Parijs – Kenny B. Hij is enorm aanstekelijk en ik hoor hem overal en dat is dan ook precies de reden waarom ik hem ’s avonds in mijn bed nog aan het neuriën ben.
2. Ain’t nobody – Felix Jaehn & Jasmine Thompson. Van dit nummer krijg ik gelijk zin om te dansen en word ik vrolijk, ja deze zit in mijn hoofd!
3. See you again – Wiz Khalifa & Charlie Puth. Van dit nummer krijg ik spontaan kippenvel. Dit nummer hoorde ik voor het eerst aan het eind van Fast & Furious 7 en sindsdien kan ik hem niet meer los zien hiervan. Het is een heerlijk nummer, maar hij doet me wel gelijk denken aan deze film en het kippenvel moment waar deze mee eindigde.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
1. Tentamen. Ik heb donderdag een tentamen waar ik de hele tijd mee bezig ben en dus aan denk…
2. Mijn kat. Onze kat is op dit moment enorm aanhankelijk en wil graag bij me zijn. Zo lief!
3. Vakantie. Ik ben na een grote opdracht en het aankomende tentamen echt wel toe aan vakantie.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
1. Ysanne van blogofys. Ik ken haar niet persoonlijk, maar door de stukjes die ze schrijft, krijg ik het idee dat ze een onwijs leuke persoonlijkheid heeft met een beetje gezonde zelfspot. Heel erg leuk.
2. Femke van Younique. Ook Femke ken ik niet persoonlijk, maar ook Femke lijkt me een onwijs leuke meid.
3. Rebecca van Living a lie. Ook Rebecca heb ik nog nooit gezien, maar ook bij Rebecca heb ik het idee dat ze een leuke persoonlijkheid heeft.

Drie favoriete sporten
1. Dansen. Ik heb zelf jaren gedanst en heb nu even een “tussenjaartje”. Ik mis het enorm dus ik ga volgend jaar kijken of ik weer kan beginnen.
2. Fitness. Ik ga sinds een tijdje met een vriendin naar de sportschool en vind het best leuk!
3. Yoga. Ik heb nog nooit Yoga gedaan, maar het lijkt me enorm rustgevend en leuk.

Drie dingen waar ik gelukkig van word
1. Het weer. Ik word lang niet altijd gelukkig van het weer in Nederland, maar nu de zomer er aan zit te komen en het weer steeds beter wordt, word ik er best gelukkig van!
2. Mijn blog. Mijn blog is mijn ontspanning. Ik vind het heerlijk om er aan te werken en doe het met liefde.
3. Mensen om me heen. Ik kan enorm blij worden van een heerlijk avondje met vriendinnen of een momentje met mensen die me dierbaar zijn.

Drie favoriete quotes
1. I’m going to succeed because I’m crazy enough to think I can. Ik denk dat je een heel eind kan komen door in jezelf te geloven en daarom vind ik deze quote zo leuk.
2. It’s okay not to be perfect. Niemand is perfect en ik moet mezelf daar soms aan herinneren. Ik ben erg perfectionistisch en moet leren om dingen los te laten en af en toe sneller tevreden of trots te zijn.
3. Doubt kills more dreams than failure ever will. Ik kan enorm twijfelen over dingen en ben vaak bang om fouten te maken. Maar als ik een keer de gok heb genomen, voel ik me vaak goed. Dit is een echte reminder voor mezelf.

Drie vakantiebestemmingen
1. Londen. Ik ben een paar maanden geleden in Londen geweest en wat is deze stad gaaf. Ik zou er zeker nog een keer naar toe willen.
2. Parijs. Parijs lijkt me zo’n leuke stad. Ik ben er nog nooit geweest, dus deze staat zeker nog op mijn lijstje.
3. Kreta. Een paar jaar geleden ben ik naar Kreta geweest. Ik vond het een onwijs leuk eiland en het is daar volgens mij altijd heerlijk weer!

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
1. Mijn propedeuse halen. Als ik het tentamen van donderdag haal, heb ik in één jaar mijn propedeuse binnen. Dat wordt duimen…
2. Meer stilstaan bij de kleine, maar mooie dingen. Ik merk dat ik soms wat te gehaast door de dag heen ga. Ik moet af en toe even stil staan bij de kleine dingen en hiervan genieten.
3. Me verdiepen. Ik wil zo veel, maar ik vind er nooit de tijd voor en wil te veel tegelijk. Zo wil ik meer leren over fotografie, zou ik het onwijs gaaf vinden als ik Chinees zou kunnen en wil ik een visagie cursus/opleiding doen. Uhh… en dan ook nog in één keer al mijn vakken van mijn opleiding halen. Ik zou wel willen beginnen met me te verdiepen door kleine stapjes te nemen en één ding per keer te doen.

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog