Miners – colour quilt soft powder blush

Als ik een nachtje ergens anders slaap of ik ’s ochtends mijn spullen al mee moet nemen voor een feestje dat ik pas aan het einde van de dag heb, probeer ik altijd zo weinig mogelijk mee te nemen, maar ik wil wel graag nog wat keuze hebben. Zo vind ik oogschaduwpalettes onwijs handig voor als ik nog geen idee welke ooglook ik wil maken. Maar ook een palette met blush is erg handig. Het merk Miners heeft zo’n handig palette. De colour quilt soft powder blush is eigenlijk een klein doosje met vier aparte blushes er in. Benieuwd?

De verpakking is vrij simpel, maar wel mooi strak. Het doosje is van zwart plastic en heeft een doorzichtige deksel met een zwarte rand. Het doosje sluit erg goed, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ie open gaat in je tas en het product stuk gaat. Erg fijn!

Ik heb eigenlijk nog nooit gehoord van het merk Miners. Na even op internet gekeken te hebben, kwam ik er achter dat het een Brits cosmetica merk is.

In totaal zitten er vier verschillende tinten in het doosje. Deze kun je los gebruiken, zoals ik hierboven op de swatch heb gedaan. De eerste twee swatches zijn van de bovenste rij. De eerste tint valt bijna weg bij mijn lichte huid, jammer. Ik zou deze daaroom eerder als een highlighter gebruiken dan als blush. Je ziet hem namelijk bijna niet. De tweede tint daarentegen is erg goed gepigmenteerd. Hij is wel wat poederig, waardoor je op moet letten met fall-out, maar de kleur is erg goed. Ik vind de kleur ook erg mooi. Ook de derde tint valt een beetje tegen. Je ziet hem wel, maar ik had er meer van verwacht. De vierde tint is weer wel erg goed gepigmenteerd. Ik vind de tint erg mooi, maar ik ben bang dat ie vrij donker is voor mijn lichte huid. Naast dat de de kleurtjes los kunt gebruiken, kun je ze ook gewoon allemaal tegelijk gebruiken door met je kwast door het hele doosje te gaan.

De blushes zijn vrij poederig, maar brengen wel makkelijk aan. Er zit een hele lichte glans door de blushes heen, die subtiel zichtbaar is als de zon op je gezicht schijnt. Ik vind vooral het tweede roze/koraal kleurtje erg mooi. Deze draag ik dan ook vaak.

Ik weet niet zo goed wat ik van dit doosje moet vinden. Aan de ene kant vind ik hem mooi, maar ik baal er wel van dat twee tinten tegenvallen. De andere tinten daarentegen vind ik wel mooi. Het is dus een beetje 50/50. Dit doosje van Miners kost 5,95. Ik durf alleen niet te zeggen waar ie te koop is, omdat ie uit een oudere glossybox komt.

Vind jij dit soort producten ook handig om mee te nemen?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog