Juni in een paar foto’s

Juni was voor mij een enorm drukke maand, maar ook het begin van mijn vakantie. Het was even bikkelen en veel leren, maar nu kan ik heerlijk onderuit gezakt dit artikel typen én genieten van het lekkere weer dat aankomende week gaat komen. De maand is alweer bijna voorbij, dus vandaag wil ik je weer een paar foto’s laten zien die mijn juni perfect weergeven. Benieuwd?

De maand begon voor mij gelijk met een tentamen. Ik had veel geleerd, maar durfde niet met zekerheid te zeggen dat alles goed was gegaan. Na het tentamen gingen we met wat mensen van mijn studie in het park “picknicken” om even bij te komen. Super leuk en gezellig! Gelukkig kreeg ik een week later te horen dat ik het tentamen goed gemaakt had, woohoo!

Begin deze maand waren er een paar onwijs lekkere, warme dagen. De eerste zaterdag van de maand was er zo eentje. Ik zat met mijn moeder heerlijk in de tuin van de zon te genieten, toen mijn vader deze heerlijke lunch kwam brengen. Mhh! Als je je trouwens afvraagt wat dat groene is, dat is een kikker snoepje. Mijn vader vond namelijk dat bij deze maaltijd toch echt wel wat groens hoorde…

Voor mijn opleiding moet ik wel eens alleen heen en weer om een opdracht in te leveren. Vervelend, maar niet als je het kunt combineren met een shopsessie. Ik ging samen met mijn moeder naar Utrecht en na het inleveren van de opdracht hebben we heerlijk in het zonnetje gelopen. We maakten een tussenstopje bij een vriend van mijn ouders, om even heerlijk aan de gracht te zitten. Op dit soort momenten kan ik echt genieten van het lekkere weer.

Nog meer eten: ik maakte halverwege juni dit heerlijke ontbijtje voor mij en mijn vriend. Een tosti met brie en tomaatjes, plus verse watermeloen. Perfect wakker worden zo.

Deze maand bestond mijn blog 1 jaar. Het was een gewone dag met colleges voor me, maar het was toch wel een bijzondere dag. Ik vind het nog steeds heel gek, maar wel onwijs leuk.

Deze maand hadden we ook onze jaarlijkse familiedag. We gingen naar Den Bosch en hadden een onwijs leuke en vooral gezellige dag. Mijn neefje had deze geweldige Olaf knuffel mee. Hoe schattig is ie?! Die moest ik gewoon even delen.

Deze maand stond vooral in het teken van mijn studie. Ik moest halverwege de maand nog een grote opdracht inleveren en had daarna een groot tentamen. Afgelopen dagen heb ik dan ook bijna niets anders gedaan dan leren. Gelukkig heb ik het nu achter de rug en is het hopen op een goed cijfer. Anders moet ik weer aan de bak voor een hertentamen…

Na mijn tentamen had ik een hele leuke middag én avond op de planning staan. Om even stoom af te blazen, ben ik met twee vriendinnen gaan lunchen. ‘S avonds hebben we heerlijk gegeten bij meneer Smakers. Echt een aanrader als je van hamburgers houdt! Maar dat was niet alles, want ’s avonds hadden we ook nog een activiteit van mijn studie én een leuk feestje. Ik bleef daarna heel gezellig bij een vriendin slapen. Een perfecte manier om de vakantie in te luiden na zo’n tentamen.

Ook kreeg ik deze maand een heel leuk pakketje! Ik mocht wat dingetjes uitkiezen bij E.L.F. Super leuk, want ik ben al jaren benieuwd naar dit merk. Binnenkort kun je dan ook zeker wat reviews verwachten van de producten!

Wat heb jij deze maand gedaan?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog