Etos – make-up fixing spray

’s Ochtends neem ik altijd even rustig de tijd om mijn make-up te doen. Tenminste, als ik niet te lang in mijn bed ben blijven liggen en me daardoor moet haasten. Maar ik maak er altijd wel werk van, de ene keer alleen iets meer dan de andere. Daarom wil ik ook graag dat mijn make-up de hele dag op z’n plek blijft zitten. Ik gebruik iedere dag een primer als basis, maar sinds kort gebruik ik ook een fixing spray om het af te maken. Aangezien mijn make-up spray van E.L.F. bijna op is, besloot ik de make-up fixing spray van Etos eens te proberen. Vandaag laat ik deze spray aan je zien en geef ik mijn mening. Benieuwd?

Etos heeft laatst haar assortiment vernieuwd en producten in een nieuw jasje gestoken. De make-up fixing spray is één van deze nieuwe producten. De spray zit in een heel lichtroze flesje met een lichte parelmoer glans. De dop van de fles is zwart en de zwarte letters op het flesje zijn zwierig. Ik vind de spray er vrij simpel uitzien, maar toch ook leuk.

Volgens Etos is deze fixing spray de finishing touch nadat je je make-up hebt gedaan. De spray zou er voor zorgen dat je make-up zo lang mogelijk goed blijft zitten. Ook zou de spray het poederige effect wat make-up kan geven, verminderen en dus voor een natuurlijk effect zorgen. Etos raadt aan om van een afstandje de spray een paar keer op je gezicht te sprayen en dit daarna even te laten drogen.

De spuitmond van het flesje is precies goed. Als je sprayt komt een fijne nevel uit het flesje, waardoor je de spray makkelijk kunt doseren en niet ineens een heel nat gezicht hebt. Daarnaast ruikt de spray ook erg prettig. Hij ruikt fris en een beetje cosmetica-achtig. De geur vervliegt wel snel, maar dat vind ik juist wel fijn. Anders zou de geur me misschien na een tijdje tegen gaan staan.

Ik gebruik de spray zoals Etos aanraadt. Ik hou de spray op een afstandje en spray een paar keer over mijn net aangebrachte make-up heen. Hierbij houd ik wel mijn ogen en mond dicht. Ik spray ongeveer drie keer per keer, dus ik denk dat je aardig lang kunt doen met zo’n flesje.

De spray droogt erg snel op. Dat vind ik echt een pluspunt. Ook zie je gelijk dat de spray het poederige effect van je make-up weghaalt. Hierdoor ziet je make-up erg net wat natuurlijker uit. Of de spray er nou echt voor zorgt dat mijn make-up enorm veel langer blijft zitten, durf ik niet zo goed te zeggen. Mijn make-up blijft goed op z’n plek, maar dat deed mijn make-up eerder ook al prima. Ik denk dat de spray er wel degelijk voor zorgt dat mijn make-up wat langer en beter blijft zitten, maar een wereld van verschil is het niet.

Ik vind de make-up fixing spray van Etos erg leuk. De spray ziet er leuk uit en ruikt lekker. Daarnaast doet ie ook prima zijn werk. Mijn make-up blijft prima op z’n plek en na het sprayen ziet mijn make-up er niet meer poederig uit. Deze spray kost 4,99. Dat is echt een leuk prijsje voor zo’n product.

Gebruik jij vaak een fixing spray?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog