5x Utrecht’s hotspots

Sinds ik in Utrecht woon, leer ik de stad steeds wat beter kennen. Ik ontdek plekken waar ik normaal nooit zou komen, ontmoet leuke mensen die ik anders was misgelopen en kom in de meest leuke winkels en restaurantjes. Utrecht is gewoon een enorm leuke stad en heeft veel moois te bieden. Hoewel ik nu pas (ongeveer) een half jaar hier woon, heb ik al veel plekjes gevonden in Utrecht waar ik blij van wordt, mijn eigen hotspots om het zo maar te noemen. Vandaag wil ik er een paar met je delen. Benieuwd?

1. Yoghurt Barn
Als je van yoghurt of froyo houdt, dan moet je echt een keer langs de yoghurt barn. Bij dit schattige tentje kun je allerlei soorten yoghurt eten, met allerlei verschillende toppings. Enorm leuk en enorm lekker.
adres: Vinkenburgstraat 15

2. Gras van de buren
Gezellig lunchen met mijn vriendinnen is iets wat ik maar al te graag doe. Één van onze favoriete adresjes hiervoor is het gras van de buren. Dit leuke cafeetje heeft een menukaart met verschillende gerechten die helemaal niet duur zijn. Voor 5, 6 of 7 euro heb je een lekkere lunch inclusief een drankje. Ideaal toch?
Adres: Lange Jansstraat 16

3. Luden
Luden is eigenlijk een hotel met een restaurant eronder. Op werkdagen kun je hier als student heel voordelig lunchen. Je hebt bij Luden namelijk de 5 euro lunch. Alle gerechten op deze kaart kosten dan 5 euro inclusief twee drankjes. Naast dat de lunch goedkoop is, is ie ook erg lekker en kun je gezellig zitten bij Luden.
Adres: Janskerkhof 10

4. De poort
Dit leuke restaurant hebben mijn vriendin en ik ontdekt omdat zij daar toen dichtbij woonde. Na een avondje stappen, besloten we hier te gaan lunchen. Beiden kozen we voor het sam sam gerecht. Zoals je hierboven op de foto kunt zien bestaat dat uit een eitje en een kroket. Best lunch ever. Als je heerlijk aan het water wilt lunchen of een terrasje pakken, is dit een goede keuze.
Adres: Tolsteegbarriere 2

5. Florin
Last but not least, als je uit eten wilt, maar weinig te besteden hebt, of maar weinig wil uitgeven, is Florin een goede keuze. Op dinsdag kun je hier namelijk voor 6 euro een complete maaltijd bestellen als Student. Leuk toch?
Adres: Nobelstraat 2

Wat zijn jouw hotspots?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog