Catrice – deluxe trio eyeshadow

Een tijd terug droeg ik eigenlijk alleen maar nude en bruintinten op mijn ogen. Alle andere kleuren vond ik al snel te heftig of ik wist niet goed hoe ik deze het beste kon combineren voor een dagelijkse look. Ik ben nog steeds enorm fan van bruintinten, maar de laatste tijd draag ik ook wel eens wat anders. Kleuren zoals donkerblauw, heel donker groen, dieppaars of bordeauxrood ga ik steeds meer waarderen. Vandaar dat ik dan ook enorm blij werd toen ik in het schap van Catrice een deluxe trio eyeshadow palette zag liggen met rood-paarsige tinten. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

Het trio zit in een langwerpig, smal en plastic doosje. De onderkant van het palette is zwart en de deksel is doorzichtig. Op het dekseltje staat in zilverkleurige letters om welk product het gaat: een deluxe trio eyeschadow. De oogschaduws zelf zijn gebakken, dat is te zien aan de bolle vorm die ze alle drie hebben. Ik vind het palette er simpel, maar wel leuk uitzien.

Volgens Catrice bevat dit palette drie perfect op elkaar afgestemde kleuren die voor een intense, langhoudende look zorgen. Doordat de oogschaduws gebakken zijn, hebben ze veel pigmentatie en zijn ze makkelijk te blenden. Er zijn drie varianten verkrijgbaar van de deluxe trio eyeshadows. De eerste variant heet 010 Antique c’est trés chique. Dit is een palette met drie warme, zachtbruine tinten. De tweede variant heet 020 meet the gemstones en dit palette bevat grijze tinten. Het laatste palette heet 030 rose vintouch en deze bevat aubergine kleurige tinten.

Zoals je misschien al zag, heb ik gekozen voor het derde palette: 030 rose vintouch. Dit palette bevat een witte crème kleur met een rozige ondertoon, een aubergine tint en een wat donkerdere aubergine tint die wat meer neigt naar bruin.

Hierboven kun je de swatches van de drie oogschaduws op mijn arm zien. Ik moet heel eerlijk toegeven dat de swatches me echt verbaasden. De oogschaduws zijn stuk voor stuk echt goed gepigmenteerd en de kleuren zijn ook enorm mooi. Daarnaast passen de drie tinten goed bij elkaar.

Natuurlijk heb ik gelijk een look gemaakt met dit palette toen ik klaar was met foto’s maken van de nog onaangeraakte oogschaduws. Ik bracht de eerste, witte tint aan over mijn bewegend ooglid. De middelste, donkere tint bracht ik aan in mijn crease en de laatste donkerste tint bracht ik met een puntig penseel aan in mijn outer-V om meer diepte te creëren. Dit geheel vervaagde ik en ik voegde eyeliner en mascara toe om mijn look af te maken. Ik heb er hier voor gekozen om een look te maken die je dagelijks zou kunnen dragen, maar je kunt ook makkelijk een heftige, smokey look maken door de donkerste tinten meer te gebruiken.

Ik ben enorm tevreden over het deluxe trio eyeshadow van Catrice. Ik ben zelfs een beetje verbaasd, maar wel op een positieve manier. De oogschaduws zijn stuk voor stuk prachtig en echt goed gepigmenteerd. De kleuren passen goed bij elkaar en je kunt er echt een mooie look mee maken. Een deluxe trio eyeshadow doosje kost 4,89. Dat is echt niet duur voor zulke oogschaduws.

Heb jij ervaring met de oogschaduws van Catrice?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog