andrélon zomerblond review

Andrélon – zomerblond shampoo en conditioner

Ik gebruik vrijwel altijd een shampoo van Andrélon. Het is geen heel duur merk en de shampoo’s doen vaak prima hun werk. Wel wissel ik vaak van soort binnen dit merk. Zo gebruik ik wel eens een volume shampoo, een verzorgende shampoo en laatst kocht ik de Andrélon zomerblond variant om te  proberen. Ik zou namelijk graag mijn blonde haar lichter maken. Ik heb hem een tijdje gebruikt en vandaag wil ik je laten weten wat ik er van vind. Benieuwd?

De tubes zien er leuk uit. Normaal zijn de flessen van Andrélon paars, maar deze variant is lichtgeel omdat ie speciaal voor blond haar is. Hij valt gelijk op in het schap, maar ook thuis tussen mijn andere doucheproducten is ie duidelijk zichtbaar. De flessen glanzen mooi en hebben een goede sluitdop die niet zo snel zal gaan lekken.

Andrélon Zomerblond

Volgens Andrélon biedt de zomerblond lijn verzorging voor blond haar. De producten bevatten kamille en honing en zijn speciaal ontwikkeld voor natuurlijk en gekleurd blond en donkerblond haar. Kamille werkt verhelderend en honing herstelt de natuurlijke vochtbalans van het haar. Je haar zou dus verzorgd worden en een natuurlijke en zomerse glans krijgen van de zomerblond producten. Grote kans dus dat deze shampoo en conditioner je blonde haar iets lichter maken.

zomer blond shampoo en conditioner fles

Ik heb niet alle producten uit de zomerblond lijn gebruikt. Ik gebruik op dit moment alleen de shampoo en de conditioner. De shampoo ruikt erg lekker. Hij ruikt een beetje zoet, maar niet heel opvallend. De shampoo is qua textuur vrij dik. Het is echt een dikke gel en hij schuimt goed als je hem in je haar wrijft.

Na het wassen is mijn haar goed schoon en is het niet droog. Mijn haar voelt zacht aan en ziet er goed uit. Ook ruikt het lekker. Ik heb het idee dat mijn blonde haar ook iets lichter wordt als ik deze shampoo lang achter elkaar gebruik, vooral in de zomer. Het verschil is minimaal, maar deze shampoo zorgt er wel voor dat je haar een gezonde, zomerse glans krijgt.

zomer blond conditioner fles

De zomerblond conditioner heeft dezelfde lekkere geur als de shampoo. De conditioner is ook vrij dik en echt creamy. Ik laat deze conditioner altijd een minuutje intrekken en spoel hem daarna uit. Mijn haar lijkt zachter en ziet er goed uit als ik deze conditioner gebruik. Mijn haar ziet er sowieso gezonder uit als ik een conditioner gebruik.

shampoo en conditioner andrélon review

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de zomerblond lijn van Andrélon. De zomerblond shampoo en conditioner ruiken lekker en doen prima hun werk. Het zijn geen wonderproducten die voor een enorm zichtbaar verschil zorgen, maar ze werken fijn en zorgen ervoor dat mijn blonde haar iets lichter wordt. Ook zijn de producten niet duur. De shampoo kost €4,39 en de conditioner kost €4,39. Een mooi prijsje toch?

Welke shampoo en conditioner gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog