Andrélon – steil vol shampoo & conditioner

shampoo flessen steil vol andrélon

Mijn haar is enorm steil en heeft van zichzelf weinig volume. Ik probeer hier nog wel eens een beetje verandering in te krijgen door een volume shampoo te gebruiken, maar veel verschil maakt het vaak niet. Na aardig wat flessen volume shampoo en conditioner, zag ik de steil vol lijn in het schap van Andrélon staan. Een shampoo speciaal gemaakt voor steil haar, dat moet toch wel goed zijn?

De verpakking is zoals ik van Andrélon gewend ben. De fles is opvallend lila/paars en het logo van Andrélon staat er duidelijk op. Verder heeft de sticker op de voorkant nog wat roze en zilveren details. De flessen zien er leuk, maar niet heel bijzonder uit. Dat hoeft van mij bij shampoo en conditioner ook niet.

Volgens Andrélon is deze lijn speciaal ontwikkeld voor steil en fijn haar. De shampoo en conditioner verzorgen je haar zonder het te verzwaren. Door het gebruiken van deze lijn help je statisch haar te voorkomen zodat je haar weer mooi luchtig valt. Het resultaat is steil haar dat er weer vol en gezond uitziet. Kijk, dat klinkt goed!

andrélon steil vol shampoo fles

Als eerste de shampoo van deze lijn. Wat me gelijk opviel was de heerlijke zoete, snoepige geur die me tegemoet kwam toen ik de dop open deed. Ik vind het altijd een groot pluspunt als een product lekker ruikt. De textuur van de shampoo is niet heel dik, maar ook niet erg vloeibaar. Hij zit er een beetje tussenin. Doordat ie niet zo dun is, heb je ook niet veel nodig per wasbeurt. De shampoo schuimt aardig, iets wat ik zelf wel prettig vind werken.

Andrélon conditioner fles paars

De steil vol conditioner heeft dezelfde lekkere geur als de shampoo. De conditioner is qua textuur erg crème-achtig. De conditioner doe ik altijd alleen in de punten van mijn haar. Ik laat het ongeveer een minuutje zitten en spoel het daarna goed uit.

Na het gebruik van deze twee producten ziet mijn haar er goed uit. Het oogt gezond uit en lijkt gevoed. Mijn haar lijkt minder statisch en ik heb echt het idee dat mijn haar wat luchtiger en mooier valt als ik deze combinatie heb gebruikt. Ook ruikt mijn haar heerlijk na een wasbeurt met deze shampoo en conditioner. De geur is niet overdreven aanwezig, maar als ik aan mijn haar ruik, ruik ik de zoete geur wel.

Conclusie

Ik ben niet erg kieskeurig als het om shampoo gaat en ook met de steil vol lijn van Andrélon ben ik tevreden. Zowel de shampoo als de conditioner doen goed hun werk. Het fijnste aan deze lijn vind ik de geur, deze is gewoon erg lekker en ruik ik nog terug na het wassen. Ook hebben beide producten een prima prijsje. De shampoo kost 2,89 en de conditioner 2,79. Ben je nou van plan om wat van Andrélon te kopen? Tot en met 10 mei is het 2 + 2 gratis bij Kruidvat. Dat scheelt weer!

Welke shampoo en conditioner vind jij fijn?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog