April in een paar foto’s

Het is vandaag alweer de één na laatste dag van april. Deze maand begon voor mij vol stress en drukte door tentamens, maar ging al snel over in een kleine welverdiende vakantie. Ik heb deze maand geleerd, gechilld, gefeest én gereisd. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn april was.

De eerste week van deze maand was het al pasen. Ik moet eerlijk bekennen dat we met pasen niet heel veel speciaals doen. We zijn gewoon samen, brunchen uitgebreid en zijn naar de bioscoop geweest. Gewoon lekker relaxed dus. Oh én we hebben natuurlijk paaseitjes gegeten.

Deze maand vond ook de uitreiking van de 3FM awards plaats. Samen met vriendinnen besloot ik hier heen te gaan. Ik was niet bij de uitreiking zelf, maar wel bij het festival wat tegelijkertijd plaats vond. Ik heb Racoon, Kensington én Chef Special gezien. Een hele gave avond was dit!

De 3FM awards waren onwijs leuk, maar het hoogtepunt van mijn maand was toch echt wel Londen. Deze maand besloot ik samen met mijn vriend drie daagjes te genieten van deze prachtige stad. Het was kort, maar geweldig. Natuurlijk heb ik nog meer foto’s gemaakt, waar je er een aantal hier terug kunt vinden, inclusief een kort verslagje van onze dagen.

Halverwege deze maand heb ik een opname van RTL late night bijgewoond met vriendinnen. Ik vond het heel erg leuk om te zien hoe zo iets er aan toe gaat en om Humberto van dichtbij te zien. Hij is zo spontaan en lief! En psst, humberto werd op deze foto net gepoederd tegen het glimmen met een poeder van MAC.

Van de webshop QualityCases mocht ik in april hoesjes testen én een winactie op zetten. Zoek jij dus nog een hoesje, check dan even dit artikel en doe mee!

Helaas moest ik naast al deze leuke dingen ook nog gewoon dingen doen voor mijn studie. Ik moest veel teksten lezen en dingen voorbereiden voor mijn colleges. Gelukkig kwam onze kat me gezelschap houden.

De maand sloot ik af met Koningsdag. Ik had niet echt iets speciaals gepland, dus besloot last minute met mijn vriend naar Utrecht te gaan. We hebben heerlijk in het zonnetje gelopen en genoten van de gezelligheid.

Wat zijn jouw hoogtepunten van deze maand?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog