Soap & Glory – the righteous butter

Afgelopen vrijdag liet ik je al mijn eerste geshopte item uit Londen zien. Vandaag wil ik je nog een item laten zien wat ik uit deze leuke stad meenam. Of nouja, van het vliegveld van deze leuke stad. We hadden nog een paar pond over toen we op het vliegveld waren en we wisten niet goed wat we hier mee moesten doen. Totdat ik een heel lekker ruikende mini body butter van Soap & Glory spotte…

De verpakking van deze mini body butter vind ik erg schattig. Het lieve roze kleurtje valt lekker op en de stickertjes met tekst zien er ook vrolijk uit door de verschillende kleurtjes.

Volgens Soap & Glory is deze award winning body butter verrijkt met shea boter en aloë vera. Als je je na het douchen insmeert met deze body butter, zou je huid aanvoelen als fluweel. The righteous body butter heeft de lekkere geur van de original pink parfum van Soap & Glory.

Toen ik aan de tester rook in de winkel, werd ik verliefd. Wat een lekker zoet geurtje heeft deze butter! Volgens Soap & Glory ruikt ie naar hun original pink parfum die de noten citrus, bergamot, roos, perzik, aardbei, gardenia, jasmijn, patchouli, amber en musk bevat. Mhh! Dat klinkt heerlijk! De geur is fruitig en zoet, maar toch ook een klein beetje fris. Ook bevat de geur musk, een noot die in al mijn favoriete parfums zit.

Ik had verwacht dat de textuur van deze body butter echt boterachtig zou zijn, maar hij is juist vrij crème-achtig. De textuur lijkt een beetje op een dikke variant van dagcrème. De body butter smeert heel makkelijk uit en trekt enorm snel in. Daar was ik wel verbaasd over, maar juist ook erg blij mee. Zo hoefde ik niet lang te wachten voordat ik mijn kleding weer aan kon doen.

Deze butter laat mijn huid lekker zacht achter. Mijn huid is gevoed en niet meer trekkerig of droog. Ook ruikt mijn huid nog lichtjes naar de heerlijke geur die deze body butter heeft.

Ik vind the righteous body butter van Soap & Glory erg leuk. De geur is echt heerlijk, de verpakking is schattig én de body butter werkt goed. Hij trekt snel in, maakt mijn huid lekker zacht en zorgt ervoor dat deze niet meer droog is. Deze schattige body butter kostte 2,50 pond wat omgerekend ongeveer 3,50 in euro’s is. Ik kocht deze butter in Engeland en volgens mij is dit merk helaas niet zo makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Dat is dan wel weer een minpuntje.

Heb jij net als ik ook een zwak voor lekker ruikende verzorgingsproducten?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog