Kruidvat – professional concealerkwast

Ik gebruikte een tijdje met plezier de concealerkwast van Essence. Deze lichtroze kwast deed prima z’n werk, totdat het metalen stukje met de haartjes er aan los liet van de houten steel. Ik baalde en heb hem wel gemaakt, maar een extra concealerkwast erbij vond ik wel fijn. Daarom kocht ik laatst de concealerkwast van de professional lijn van Kruidvat. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De kwast zit in een kartonnen doosje. Dat vind ik fijn, zo weet ik namelijk zeker dat de kwast nog niet door veel mensen getest is en dat ie dus nog schoon en nooit gebruikt is. De kwast zelf vind ik er eigenlijk vrij saai uit zien. De steel is zwart en ook de haartjes van de kwast zijn zwart. Wel staat er op de kwast dat het om een concealerkwast gaat. Hij heeft een lange steel, waardoor ie lekker in je hand ligt en makkelijk vast te houden is.

Volgens Kruidvat kun je concealer nauwkeurig aanbrengen met deze Kruidvat professional concealerkwast. Samen met je concealer zou deze kwast goed zijn voor het verbergen van imperfecties, donkere kringen onder je ogen en lichte verkleuringen.

Het kwastje werkt prima. Hij brengt concealer makkelijk aan. Zowel met een creamy variant en een vloeibare variant werkt ie prima. Wel is het kwastje wat slapper dan ik gewend ben. Op zich werkt het prima, maar het is even wennen en ik denk dat ik een kwast met wat stevigere haartjes toch net fijner vind werken met mijn dikke, creamy concealer. Met vloeibare concealer daarentegen, vind ik deze kwast van Kruidvat weer fijner werken. Het is dus even wennen, maar de kwast brengt de concealer wel goed aan. Het blenden van mijn creamy concealer doe ik vaak toch met mijn vingers en hier gebruik ik hem dan ook niet tot nauwelijks voor.

 

Ik vind de professional concealerkwast van Kruidvat prima werken. Hij doet goed z’n werk en ziet er prima uit, alleen hadden de haartjes van mij net ietsjes steviger mogen zijn als ik mijn creamy concealer pak. Voor vloeibare concealer werkt deze kwast dan ook net wat fijner. Voor deze kwast betaal je maar 2,99. Een heel fijn, klein prijsje voor zo’n kwast. Ik denk dat dit een goede kwast is als je vooral vloeibare concealer gebruikt, net begint met make-up of je eerste concealerkwast zoekt.

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog