Juli in een paar foto’s

Juli was mijn eerste zomervakantiemaand. Ik heb de maanden daarvoor keihard gewerkt en al mijn vakken van het eerste jaar van mijn studie gehaald. Woohoo! Daarom heb ik deze maand heerlijk uitgerust, leuke dingen gedaan en veel ijs gegeten. Vandaag wil ik je een paar foto’s laten zien die mijn maand julie goed samenvatten. Benieuwd?

Aan het begin van deze maand was het steeds super lekker weer. Ik had geen colleges meer en ook geen herkansing, dus ik heb volop kunnen genieten van het zonnetje. Ik heb dan ook veel buiten in de tuin gezeten, gezwommen, ijsjes gegeten en uitgerust met een serietje in de zon. Het ging wat lastig, maar in de schaduw was het beeld nog best te zien.

Helaas zit er ook een nadeel aan de warmte. ’s Avonds als ik moest gaan slapen, was het nog steeds erg warm in mijn kamer. Gelukkig kon ik de ventilator bij mijn bed zetten en kon ik toch lekker slapen.

Deze maand was het weer kermis bij ons in de buurt. Vaak is het niet heel bijzonder, maar ik ga toch altijd even kijken. Het is toch altijd erg gezellig, al die muziek, mensen en lampjes. Deze grijpautomaten staan er meer dan genoeg en aangezien het me vorig jaar lukte om een minion knuffel te winnen, besloot ik dit jaar weer een gokje te wagen. Helaas had ik dit jaar weinig geluk.

Ik ging een stukje wandelen met onze hond. Normaal hou ik daar niet zo van, maar in het zonnetje en een klein beetje wind is het eigenlijk wel fijn.

Op een van de warme dagen besloten mijn vriend en een collega/vriendin van ons om naar Scheveningen te rijden voor een heerlijk dagje strand. We hebben de hele dag genoten van het weer, heerlijk gegeten en lekker in de zon gelegen. De zee vond ik nog te koud, dus echt gezwommen hebben we niet.

Deze maand ging ik ook een paar keer naar de bioscoop. Zo ging ik met een vriendin naar Magic Mike XXL en samen met mijn ouders naar Minions. In de bioscoop stond dit enorm schattige bord met Bob de Minion. Hier moest ik gewoon een foto van maken. Hij is zo schattig!

In de zomer zit ik vaak nog tot laat buiten. Als het dan gaat afkoelen, maken we een kampvuurtje en nemen wat lekkers mee naar buiten. Helaas ruik ik daarna altijd erg naar rook, maar het is wel altijd heel erg gezellig.

Omdat ik in de vakantie mijn vriendinnen een stuk minder zie, besloten we af te spreken voor een picknick. We maakten allemaal wat lekkers en gingen in een parkje zitten. Het was lekker weer, we hadden meer dan genoeg eten en het was gewoon heel erg gezellig.

Halverwege de maand kreeg ik enorm goed nieuws. Ik wist het al wat eerder, maar toen was het definitief: ik heb een kamer!! Na een maand zoeken heb ik een kamer in het prachtige Utrecht. Ik heb het eerste jaar van mijn studie gewoon heen en weer gereisd, maar was het een beetje zat. Deze maand ben ik druk bezig geweest met spullen verzamelen en Ikea meubels in elkaar zetten. Het is nog niet helemaal af, maar het begint steeds meer mijn kamer te worden.

Deze maand sloot ik heel goed af met de zwarte cross. Dit is een festival in de achterhoek en hier ga ik ieder jaar heen. Dit jaar ging ik met mijn nicht en we hebben de hele dag genoten van het lekkere weer, de muziek en de sfeer. Het festival duurt drie dagen en ik ben er vrijdag geweest. Gelukkig maar, want zaterdag was het erg slecht weer.

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog