5x zomerse muziek

Waarschijnlijk herken je het wel, dat ene nummer dat er voor zorgt dat je een zomers gevoel krijgt. Een nummer dat je kriebels geeft en waarvan je spontaan zin krijgt in een cocktail of een drankje met ijsklontjes in de brandende zon. Vandaag zet ik 5 zomerse nummers voor je op een rijtje, waarvan ik denk dat ze dit gevoel oproepen. Benieuwd?

El perdon – Enrique Iglesias

Ik weet niet waarom, maar dit soort Spaanse nummers doen me gelijk denken aan een heerlijke strandvakantie. Zie je het al voor je: dit nummer wordt gedraaid terwijl je met je vakantieliefde (of je vaste liefde) op het strand bij een kampvuurtje zit. Kan het nog beter?

El mismo sol – Alvaro Soler

Dit nummer heeft op mij hetzelfde effect als El perdon, maar deze is wat vlotter en nog zomerser. Dit nummer zorgt ervoor dat je spontaan zin krijgt om te dansen. Ik denk dat er bijna geen uitleg nodig is bij dit nummer. Dit nummer IS zomer.

Ain’t nobody – Jasmine Thompson

Ai’nt nobody begint vrij rustig, maar er zit een heel lekker deuntje in, waardoor ik spontaan vrolijk word. Ook dit nummer is perfect voor de zomer. Als ik dit nummer draai terwijl ik in de tuin lig te zonnen, voel ik me heerlijk ontspannen en waan ik me op een hagelwit strand met een cocktail in mijn hand. Probeer het eens zou ik zeggen. Wedden dat jij hier ook zomerkriebels van krijgt?

Teach me – Bakermat

Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde, wist ik niet zo goed of ik het wel leuk vond. Maar na een paar keer luisteren, ben ik hem echt gaan waarderen. Vooral het heerlijke instrumentale deuntje zorgt ervoor dat ik wil dansen op het strand onder de heldere sterrenhemel.

SummerThing! – Afrojack ft. Mike Taylor

De naam van dit nummer zegt eigenlijk al genoeg. Dit nummer is echt een “zomerding”. Hij is lekker vrolijk en zomers. Luister het even en je weet eigenlijk genoeg.

Welk nummer geeft jou zomerkriebels?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog