MAC – Viva Glam Miley Cyrus

Zodra ik een mooie lipstick van MAC tegenkom op het internet of in de winkel, moet ik me inhouden. Ik vind MAC een heel fijn merk met prachtige lipsticks. Toen ik de nieuwe Viva Glam lipstick zag van Miley Cyrus, wist ik dat het niet lang zou duren voordat ie in mijn make-up lade zou liggen. Wat ken ik mezelf toch weer goed, want sinds een paar dagen ligt dit pareltje te pronken tussen mijn andere lipsticks.

MAC brengt één keer per jaar een nieuwe Viva Glam lipstick uit. Deze lipsticks worden gemaakt in samenwerking met een bekend persoon. De opbrengst van deze speciale lipsticks gaat naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS.

De huls van de Viva Glam lipstick is iets anders dan ik normaal van MAC gewend ben. De vorm is wel precies hetzelfde, maar de rand en letters op de huls zijn hier glimmend rood, terwijl dit normaal zilver is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zilver mooier vind, maar het is wel erg handig zo’n ander kleurtje. Bij mijn andere MAC lipsticks moet ik op de onderkant kijken welke het is, hier zie ik gelijk dat het Miley is. Ook een leuk detail is de handtekening van Miley op zowel het kartonnen doosje als de lipstickhuls.

Volgens MAC is de Viva Glam lipstick kleur van Miley Cyrus een super sexy roze tint in met de iconische lipstick formule van MAC.

De kleur van MIley is lekker opvallend en dekt, zoals je kunt zien op de swatch, gelijk goed. De kleur ligt een beetje tussen framboos en knallend roze in. Dit is een lipstick die ik op een normale dag zou kunnen dragen, maar die wel lekker aanwezig is.

Toen ik de kleur op mijn lippen zag was ik om. Wat een onwijs gaaf kleurtje is het toch! De dekking is ook op mijn lippen goed en hij heeft een mooie gezonde glans. De lipstick voelt erg fijn aan op mijn lippen. De formule is romig, maar is niet te romig.

De lipstick blijft goed op z’n plek zitten. De glanzende finish slijt er wel langzaam af, maar de felroze tint trekt een beetje in je lippen waardoor ie lang blijft zitten. Na een grote maaltijd moet je hem wel even bijwerken, maar de roze waas die deze lipstick achter laat is nog wel duidelijk te zien.

Ik ben heel blij met mijn nieuwste MAC lipstick. De kleur is prachtig, de houdbaarheid is goed en je steunt ook nog eens goed doel als je deze lipstick koopt. Een MAC lipstick kost 19,-. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel een hele mooie en goede lipstick voor terug. Ben je nou niet zo’n fan van lipsticks, maar vind je dit wel een heel gaaf kleurtje? MAC heeft ook een lipglass uitgebracht in samenwerking met Miley Cyrus.

Wat vind jij van deze kleur?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog