Kiko – ultra glossy stylo

Afgelopen week liet ik je al mijn eerste Kiko smart lipstick zien. Deze kocht ik tijdens het shoppen met mijn buurmeisje in Amsterdam. Natuurlijk kon ik het niet laten om maar met één lipstick de winkel te verlaten. Van een vriendin hoorde ik dat de ultra glossy stylo lipsticks van Kiko ook heel fijn waren en vooral de kleur 815 erg mooi was. Ze maakte me erg nieuwsgierig. Drie keer raden welke lipstick mijn winkelmandje in ging. Vandaag wil ik deze lipstick graag aan je laten zien. Benieuwd?

De ultra glossy stylo lipstick zit net als de smart lipstick in een zwart kartonnen doosje met witte letters. Zoals ik al aangaf bij de smart lipstick doet dit doosje me echt een beetje denken aan de lipsticks van MAC. Het kan toeval zijn, maar ik weet het niet. De lipstick zelf heeft een bijzondere vorm. Hij is wat langer dan normaal en loopt een beetje ovaal. Het middelste gedeelte is dikker dan de uiteindes. Ook de lipstick zelf heeft geen traditionele punt, maar is plat afgesneden en rond van vorm.

Volgens Kiko heeft deze lipstick een glanzende gloss-finish en bevat ie SPF 15. De textuur voelt uniek aan en de lipstick zou het wetlook-effect van een glossy combineren met het comfort en de pure kleur van een lipstick. De lipstick zou comfortabel zijn en tegelijkertijd lang blijven zitten.

Ik heb gekozen voor de kleur 815. Op de website heb ik gevonden dat de naam van deze lipstick rhododendron pink is. Ik vind het toch wel een beetje gek dat de naam van deze lipstick alleen maar te vinden is op de site. Het was leuker geweest als deze ook op de lipstick zelf had gestaan.

Hier kun je de lipstick op mijn lippen zien. Ik vind de kleur echt prachtig. De tint ligt een beetje tussen rood en roze in en is echt zo’n perfecte dagelijkse kleur. Ik ben echt gelijk fan. Ik was een beetje sceptisch over de wetlook-finish, maar ik vind deze finish juist erg passen bij de lipstick. Ik vind het wel wat hebben.

De lipstick smeert heel prettig uit en voelt echt fijn aan op mijn lippen. Mijn lippen worden totaal niet droog van deze lipstick en zien er gehydrateerd uit. Ook blijft de lipstick redelijk lang op z’n plek. Na een uitgebreide maaltijd zul je hem wel weer even moeten bijwerken, maar een uurtje of 3 of 4 redt ie makkelijk.

Ik vind de ultra glossy stylo van Kiko erg leuk. De kleur 815 is prachtig en zou ik dagelijks kunnen dragen. De lipstick zit prettig en droogt mijn lippen niet uit. Daarnaast is de finish echt mooi en blijft ie goed op z’n plek zitten. De prijs maakt het allemaal nog net ietsjes leuker. Deze lipstick kost namelijk maar 4,90. De verkrijgbaarheid is misschien wel een dingetje. Op Amsterdam Centraal zit een Kiko winkel en ze hebben een webshop. Gelukkig komen er langzamerhand steeds meer Kiko filialen, waardoor het merk makkelijker verkrijgbaar is/wordt.

Zou jij zo’n kleur dagelijks kunnen dragen?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog