Pupa – lasting color gel nailpolish

Witte nagellak vind ik geweldig. Ik vind het altijd zo mooi en chique staan. Helaas is het vinden van een goede, witte nagellak nog niet zo gemakkelijk. Ik heb een aantal lakjes gehad die totaal niet dekten, heel erg streperig opdroogden of gewoon niet lang bleven zitten. Mijn zoektocht naar de perfecte witte nagellak duurde dan ook een tijdje. Ik vond een hele fijne van Rimmel en laatst kreeg ik van mijn moeder een nieuwe witte nagellak: de lasting color gel nailpolish van Pupa. Ik was benieuwd of dit lakje mijn zoektocht zou kunnen stoppen. Vandaag wil ik je daarom dit lakje laten zien. Benieuwd?

De nagellak zit in een schattig, klein, glazen flesje. Het flesje loopt een beetje rond/ovaal en is langwerpig. De letters op het flesje zijn net als de nagellak wit. Iets wat ik niet zo heel handig vind, want zo kun je de letters niet zo goed lezen. Het was handiger geweest als deze zilver of zwart waren geweest. De dop is zilverkleurig en doet me qua vorm een beetje denken aan een kogel. De dop is niet heel erg lang, maar ligt toch fijn in je hand tijdens het lakken. Op de dop staat het logo van Pupa in een rode tint.

Volgens Pupa is de color gel nagellak de eerste gelnagellak die je zonder een UV lamp kunt gebruiken. De nagellak zou voor een professioneel resultaat zorgen en lang mooi blijven. De lak zou super glanzend, egaal, extreem dekkend en makkelijk aan te brengen zijn. Pupa make-up is niet op dieren getest.

Hierboven kun je de witte nagellak op mijn nagels zien. De witte nagellak van Pupa heet white heat, nummer 72.  Zoals je ziet is de kleur echt mooi wit en dekt ie goed. De lak heeft ook een mooie glans. Ik draag hier twee laagjes, omdat één laagje echt te weinig is. De nagellak droogt vrij snel en lakt prettig. Het kwastje is redelijk dik en kort, waardoor je je nagel in een paar stroken helemaal bedekt hebt. De lak droogt daarnaast redelijk snel.

Ik heb van alles gedaan met white heat op mijn nagels. Gefietst door de koude regen, warm gedoucht en plakband losgepeuterd. Na 3 dagen kreeg ik pas mijn eerste mini-chip en na 4 dagen volgden er meer. 3 tot 4 dagen is voor mijn doen al redelijk goed. De houdbaarheid van deze lak is dus meer dan prima.

Ik vind de lasting color gel nailpolish van Pupa in de witte kleur white heat erg fijn. De nagellak lakt prettig, droogt redelijk snel en dekt goed. Ook blijft de lak bij mij prima op z’n plek zitten. 3 tot 4 dagen houdt ie makkelijk vol. De lakjes van Pupa kosten 7,25. Niet heel erg goedkoop, maar wel een prima prijsje voor dit lakje als je het mij vraagt.

Wat vind jij van witte nagellak?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog