Essence – longlasting lipstick natural beauty

Het liefst draag ik iedere dag lipsticks in de meest bijzondere tinten. Berrytinten? Yes Pleas! Felroze? Kom maar door. Maar ik draag niet iedere dag felroze of een donkere tint. Dat vind ik zelf gewoon net iets te heftig. Daarom kan ik ook enorm blij worden van nude tinten of een ‘my lips but better’ kleurtje. En laat ik die laatste nou net gevonden hebben in de tint natural beauty uit de longlasting lipstick lijn van Essence. Vandaag wil ik deze dan ook graag aan je laten zien. Benieuwd?

Natural beauty heeft precies dezelfde verpakking als de andere lipsticks uit de longlasting lijn van Essence. Het enige verschil is het gekleurde randje in het midden van de huls. Deze heeft altijd de kleur van de lipstick zelf en is dus altijd anders. Dat vind ik enorm handig, want zo zie ik precies welke kleur ik in mijn handen heb, zonder dat ik op de onderkant hoef te kijken. Dat is vooral handig als je meerdere lipsticks uit deze lijn hebt, zoals ik. De lipstick zelf heeft een puntige vorm, zoals ik gewend ben en in het midden staat het logo van Essence gedrukt.

Volgens Essence kun je niet anders dan verliefd worden op de longlasting lipsticks. Ze zouden je namelijk urenlang een intense kleur afgeven zonder je lippen hierbij uit te drogen. Ook heeft Essence 16 verschillende tinten en dus zit er voor iedereen wel een mooie lipstick tussen. Zoals ik al aangaf, heb ik meerdere kleuren uit deze lijn. Zo heb ik een felle rood, een koraal tint en een felle roze. Mijn nieuwste aanwinst is deze: natural beauty.

Hierboven kun je natural beauty op mijn arm zien. Zoals je kunt zien dekt de tint goed en heeft hij een subtiele, glanzende finish. Hij is dus niet mat, maar ook zeker niet opvallend glanzend. Natural beauty is een romige, rozige tint die een beetje neigt naar bruin. Ik vind zo’n tint perfect voor iedere dag.

Ook op mijn lippen is natural beauty mooi. Hij dekt nog steeds goed en de finish is wat duidelijker zichtbaar. De kleur vind ik erg mooi. Het is echt zo’n ‘my lips but better’ kleurtje.

De lipstick blijft bij mij aardig wat uurtjes goed zitten. Wat te drinken of een maaltijd tussendoor overleeft ie makkelijk. Maar het is geen lipstick die 24 uur perfect en zonder te vervagen op je lippen blijft zitten. Wel trekt de kleur een beetje in je lippen en blijft er aan het einde van de dag een soort waasje van de oorspronkelijke kleur achter. De houdbaarheid is voor mij echt prima. Ik heb namelijk maar weinig lipsticks die de hele dag perfect op hun plek blijven zitten.

Ik vind de longlasting lipstick van Essence in de kleur natural beauty erg fijn. De kleur is mooi en perfect voor dagelijks gebruik. Daarnaast blijft ie prima zitten en droogt ie mijn lippen niet uit. Een longlasting lipstick kost 2,39. Dat is echt niet duur voor zo’n lipstick.

Heb jij lipsticks uit deze collectie?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog