2B – nail polish cosmic

Aangezien ik veel verschillende nagellakjes heb, draag ik ze niet allemaal even vaak. Ik heb zo mijn favorieten die ik er extra vaak bij pak en sommige die ik wat vaker laat staan. Dat betekent niet dat ik ze niet fijn vind, maar dat ik de kleur niet altijd geschikt vind. Laatst pakte ik weer eens zo’n kleurtje: de 2B nail polish in de kleur cosmic. Een donkere en opvallende tint die toch wel erg gaaf is. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Het flesje heeft een bijzondere vorm. Het flesje is aan de bovenkant dun en loopt uit naar beneden. Het doet me denken aan een soort peervorm. Het flesje is doorzichtig, waardoor je de kleur van de nagellak extra goed kunt zien. De dop is langwerpig en wit met een lichte parelmoerglans. Nadat ik even op de site heb gekeken, viel me op dat de verpakkingen er nu wel anders uitzien. Ik heb waarschijnlijk nog een oude verpakking.

Het kwastje van de nagellak is vrij dun. Hierdoor kun je heel precies werken, maar duurt het ook wat langer voordat je hele nagel gevuld is. Het heeft dus zowel voor- als nadelen.

Cosmic is een hele donkerblauwe tint met een duidelijke metallic glans. Hoewel ik de kleur heel gaaf vind, is het wel een kleurtje wat ik maar af en toe draag. Gewoon omdat ie best wel opvallend en aanwezig is. In de wintermaanden draag ik hem wel weer vaker.

Hier kun je de lak zien op mijn nagels. Ik vind de kleur ook op mijn nagels heel gaaf. De glanzende finish is duidelijk aanwezig. Dat maakt de lak speciaal. Ik draag hier twee laagjes en zoals je ziet dekt dit perfect. Het drogen tussen de verschillende laagjes duurt wel even. De lak is niet binnen een paar minuten droog, maar het duurt ook niet extreem lang.

Helaas viel de houdbaarheid me een klein beetje tegen. Normaal blijven lakjes bij mij rond de 3/4 dagen perfect zitten. Dit lakje haalde net de twee dagen. Jammer, maar ik vind het geen ramp.

Ik vind de nail polish van 2B leuk. De kleur is gaaf en bijzonder. De houdbaarheid is wel prima, maar niet geweldig. De precieze prijs van 2B nagellakjes kan ik niet duidelijk terug vinden, maar deze ligt volgens mij tussen de 2 en 4 euro. 2B is verkrijgbaar in verschillende Nederlandse drogisten en in Duitsland.

Wat vind jij van de kleur?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog