Fa – magic oil blue lotus douchegel

Als het gaat om producten voor onder de douche, heb ik er vaak maar één per keer in gebruik. Ik gebruik een shampoo of conditioner net zolang totdat ie op is en daarna pak ik pas een nieuwe. Hetzelfde geld voor scrubs en andere verzorgende producten. Maar met douchegel heb ik dat niet. Ik vind het namelijk heerlijk om te kunnen wisselen als het gaat om douchegels. De ene dag gebruik ik deze en de andere dag een ander. Het is maar net waar ik op dat moment zin in heb. Zo besloot ik laatst de magic oil blue lotus van Fa eens te proberen omdat deze al een tijdje in mijn kastje stond. Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze douchegel. Benieuwd?

De tube van de douchegel ziet er leuk uit. De dop is blauw en de tube zelf is doorzichtig, maar lijkt ook blauw door de douchegel en de glitterende sticker op de achterkant. De sticker met glitters vind ik een enorm leuk detail. Dit maakt de verpakking echt af. Verder staat er op de voorkant om welk product het gaat in witte met gouden letters.

Volgens Fa is de magic oil een uitzonderlijk, verzorgende douchegel met micro-oliën. De douchegel werkt verfrissend en voedt de huid intensief en beschermt deze tegelijkertijd tegen uitdroging. De formule is niet vet en pH-neutraal. Na gebruik van deze douchegel zou je huid onweerstaanbaar zacht aanvoelen. Klinkt goed!

De douchegel ruikt erg lekker. Het is zo’n lekkere frisse douchegel die een beetje bloemig is. Door de geur krijg ik het gevoel dat ik extra schoon ben. De geur blijft subtiel hangen na het douchen. Dat vind ik prettig want zo heb je wel de schone geur, maar geen overdreven geur die als een walm om je heen hangt.

De douchegel zelf is ook erg fijn. Hij schuimt een beetje, maar droogt mijn huid niet uit. Na het douchen voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Dat vind ik echt een pluspunt, vooral in deze koude maanden waar mijn huid wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Ik vind de magic oil blue lotus douchegel van Fa erg fijn. De geur is heel lekker en de douchegel is erg fijn. De douchegel droogt mijn huid niet uit en zorgt ervoor dat mijn huid na het douchen zacht aanvoelt. Deze douchegel is naast de blue lotus variant ook verkrijgbaar in de geur pink jasmine. De magic oil douchegel kost 3,39 voor 250 ml.

Welke douchegel gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog