s.Oliver – outstanding eau de toilette

Aankomende zondag is het Valentijnsdag. De dag waarop je je (geheime) liefde kunt laten weten dat je van hem/haar houdt. Dit kan door bijvoorbeeld een lief berichtje, een kaartje, een cadeautje of gewoon door samen te zijn. Laatst kreeg ik twee hele leuke parfums van s.Oliver binnen die perfect zijn om aan elkaar cadeau te doen met Valentijn. Deze outstanding parfums zijn namelijk verkrijgbaar in een variant voor hem én voor haar. Vandaag wil ik je deze twee leuke parfums laten zien. Benieuwd?

De parfums zitten in een schattig, kartonnen doosje. Het doosje met de mannelijke parfum is grijs en heeft blauwe strepen. Het doosje met de parfum voor de vrouw is ook grijs, maar heeft roze stippen. Aan de doosjes kun je gelijk zien voor wie de parfum is. Blauw voor de man en roze voor de vrouw. Toen ik de doosjes opende, zag ik dat er een mooie quote aan de binnenkant van het doosje staat. Dat vind ik een enorm leuk detail.

Volgens s.Oliver moedigen de outstanding geuren een onconventionele en informele levensstijl aan. De geuren staan voor het samen plezier hebben en laten dit zien. De geuren zouden onweerstaanbaar zijn en de buitengewone persoonlijkheid van de drager weerspiegelen. Klinkt goed! Op naar de geuren…

Het flesje voor hem is gemaakt van doorzichtig glas en heeft blauwe strepen. Ook de dop heeft dezelfde tint blauw. Ik vind het een leuk detail dat de doosjes afgestemd zijn op de parfumflesjes en dus dezelfde details hebben.

Topnoten: grapefruit, zwarte peper en rozemarijn
Hartnoten: salie, lavendel en viooltjesblad
Basisnoten: sandelhout, mos en vetiver

De geur ruikt fris, maar wel duidelijk mannelijk. Het is echt een mannengeur. Mijn vriend vind hem erg lekker, maar geeft wel aan dat het geen hele bijzondere geur is. Het is een vrij simpele geur die voor veel mensen geschikt is. Dat is een groot voordeel als je hem cadeau wil doen, dan weet je zeker dat je met deze parfum goed zit.

Het flesje voor haar is gemaakt van doorzichtig glas en heeft roze stippen. Ook de dop heeft dezelfde roze tint. Ook dit flesje heeft een doosje wat op het flesje is geïnspireerd.

Topnoten: mandarijn, rode bes en framboos
Hartnoten: freesia, pioenroos en lelietje-van-dalen
Basisnoten: sandelhout, ceder en vanille

Deze geur is fris, maar toch ook zoet. Na een tijdje wordt de geur wat warmer. Hetzelfde als wat voor de mannengeur geldt, geldt ook voor de vrouwengeur. Deze is erg lekker, maar niet heel bijzonder. Dat vind ik zelf juist een voordeel. Zo weet ik zeker dat mensen om me heen hem lekker vinden. Ook maakt dit het makkelijk om de geur cadeau te doen. Je zit niet snel verkeerd met deze geur als cadeau.

Beide geuren zijn vrij aanwezig, waardoor een keer sprayen eigenlijk al genoeg is. De geur blijft aardig lang hangen. Maar als je aan het einde van de dag nog ergens naar toe gaat, zou ik hem persoonlijk nog even een keer extra opdoen.

Ik vind beide parfums erg leuk. Ze passen goed bij elkaar en zien er gewoon erg schattig uit. Beide geuren ruiken ook lekker en het zijn geuren die veel mensen lekker zullen vinden. Beide geuren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een flesje van 30 ml kost 17,99 en een flesje van 50 ml kost 26,99. Naast de eau de toilette heeft s.Oliver ook andere producten met dezelfde geur: een shower gel, deodorant en een body lotion.

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog