5x last minute valentijns-cadeautjes

Morgen is het Valentijnsdag, de dag waarop je de liefde kunt vieren en jouw (geheime) liefde wat leuks kunt geven. Dat hoeft natuurlijk niet, maar cadeautjes geven is altijd leuk! Ben jij nou een beetje laat met het kopen van een cadeautje? Dat komt dan goed uit, want vandaag laat ik je 5 cadeautjes zien die je last minute nog in huis kunt halen. Voor één daarvan hoef je zelfs helemaal het huis niet uit, handig! Benieuwd?

Jamin – hart XL 5,-
Je kent de uitspraak vast wel: liefde gaat door de maag. Valentijn is dan ook de perfecte gelegenheid om elkaar wat lekkers te geven. Denk bijvoorbeeld aan dit schattige stuk chocolade in de vorm van een hart. Het leuke aan deze variant is dat ie meerdere kleuren bevat.

Hema – hartendoosje 3,50
Vind je een groot stuk chocolade een beetje overdreven? Dit leuke doosje van Hema is ook een perfect cadeau voor morgen. Dit doosjes bevat kleine chocolaatjes, zodat jij en je lover er samen van kunnen genieten.

Xenos – hartendiefjes bakmix 3,99
Nog een leuk cadeau is dit grappige potje van Xenos. In dit glazen potje zit een bakmix met de leuke naam: hartendiefjes. Als je deze bakmix cadeau geeft, heb je die middag gelijk wat te doen!

Hema – cava copa sabia brut 9,-
Bij Valentijn horen bubbels. Daarom is deze prachtige fles met mousserende wijn een geschikt cadeautje. Geef hem aan je lief en trek hem diezelfde avond nog open onder het genot van een heerlijk etentje of een filmpje.

Greetz – valentijnskaart 2,25
Last but not least kun je er ook voor kiezen om een lief kaartje te sturen. Valentijn staat bekend om de anonieme liefdesverklaringen en hoe kun je dit beter doen dan met een kaart? Natuurlijk hoeft je berichtje niet anoniem te zijn en kun je ook gewoon een lief berichtje sturen met je naam eronder. Het handige aan dit cadeau is dat je hem gewoon vanuit je luie stoel/bed/bank kunt bestellen en laten bezorgen. Handig!

Geef jij een cadeautje met Valentijn?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog