5x wat te doen op Valentijnsdag

Vandaag is de dag van de liefde: Valentijn. De rode rozen en chocolade gaan vandaag als warme broodjes over de toonbank en de bioscopen en restaurants zitten propvol met verliefde stelletjes. Ergens vind ik Valentijn maar een commercieel gebeuren, maar aan de andere kant is het stiekem toch ook wel leuk. Ik ga vandaag zelf niets doen omdat mijn vriend moet werken, maar hey dat betekent niet dat ik jou geen tips kan geven. Vandaag wil ik je namelijk 5 tips/ideeën geven met wat je op Valentijnsdag kunt doen. Benieuwd?

Samen uit eten
Misschien een beetje cliché, maar daardoor niet minder leuk, ga samen uit eten. Ga naar jullie favoriete restaurant of probeer iets nieuws uit. De kans is wel groot dat veel restaurants op deze dag vol zitten, dus ik zou wel van tevoren reserveren!

Avondje naar de bioscoop
Je kunt ook samen naar de bioscoop gaan. Naar de bioscoop gaan is echt een avondje uit en het is gewoon erg gezellig. Kies samen een film uit of laat je verrassen door je lover door hem te laten kiezen.

Avondje Netflixen
Geen zin om geld uit te geven of blijf je gewoon liever thuis? Plof dan samen op de bank en kijk een leuke serie of film met een grote bak chips of popcorn erbij. Spreek met elkaar af dat jullie beiden je telefoon wegleggen en vanavond alleen maar aandacht hebben voor de film en elkaar.

Pyjamadag
Als jullie de mogelijkheid hebben om de hele dag in je pyjama op de bank te liggen: ik zeg doen! Houd een kussengevecht, loop de hele dag in je pyjama en doe verder niet te veel. Je zult merken dat zo’n lui dagje je erg goed kan doen en het enorm gezellig is als je het samen doet.

Elkaar een extra complimentje geven
Valentijn is de dag waarop je je lief extra duidelijk maakt dat je van hem/haar houdt. Hoe kan dat nou beter dan elkaar door de dag heen gewoon net even wat extra complimentjes te geven. Complimentjes zijn namelijk enorm leuk om te krijgen.

Wat ga jij doen vandaag?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog